torstai 23. tammikuuta 2014

Golden Globes 2014 - meikkitutoriaali


Alkuvuosi on täynnä erilaisia gaaloja, jotka antavat hyvän mahdollisuuden inspiroitua julkkisten juhlatyyleistä. Katselin kuvia juuri pidetyistä Golden Globes - juhlallisuuksista ja yksi juhlalook nousi sieltä mielestäni ylitse muiden. Näyttelijä Amber Heard oli valinnut seksikkään pukunsa ja näyttävän kampauksensa pariksi hillityn tyylikkään meikin. Lookki on varsin raikas ja helppo toteuttaa, joten siinä voisi olla ainesta, vaikka ystävänpäivän viettoon tai ehkäpä jopa vanhojentansseihin. Kuvia Amberin lookista löytyy täältä tai Pinterest sivultani.

Sain selvitettyä sen verran, että Amberin meikki oli toteutettu Hourglass meikkisarjan tuotteille, joita tietääkseni ei edes myydä Suomessa. Lisäksi kyseessä on varsin hinnakas sarja, joten ajattelin toteuttaa oman versioni edullisemmilla tuotteilla.


Tämän meikin tärkeimmät osat muodostuvat neutraaleista, mutta hehkuvista sävyistä. Silmämeikki koostuu vaaleasta korostussävystä ja kaakaonruskeasta metallinhohtoisesta luomiväristä. Jännitystä meikkiin tuo luomivärin häivytys pitkälle luomen ulkoreunasta ulospäin, joka tekee silmistä hieman kissamaiset. Tässä lookissa tärkessä osassa on myös utuiseksi varjostetut alaluomet. Amberin silmiä koristavat lisäksi irtoripsitupsut, mutta omassa lookissani käytin tällä kertaa tekoripsinauhoja.

Silmämeikkiä täydentävät persikkaiset posket ja nudet hohtavat huulet. Koska meikissä on paljon valoaheijastavia elementtejä, on meikkivoide mattainen. Talvipäivän valaistus ei valitettavasti ole paras tuomaan kuvissa esille meikkisävyjen lämpimyyttä, mutta onneksi kuitenkin ollaan jo kevättä kohti menossa.


Pohjameikki:

Rimmel Lasting Finish - meikkivoide (sävy 100 Ivory)
Maybelline Fit me- peitevoide (sävy 02)
Benefit Erase Paste - peitevoide silmänalusiin (sävy 02)
Mac Mineralize Skinfinish Natural (sävy Medium)
The Body Shop  - aurinkopuuteri (sävy 03)
Viva La Diva - poskipuna (sävy 5. Aloha) 
Dior Shimmer Powder (sävy 002 Amber Diamond)


Silmämeikki:
Mac Paint Pot - silmämeikinpohjustusaine (sävy Painterly)
Wet 'n' Wild - Luomiväripaletti (Walking On Eggshells)
Rimmel ScandalEyes - kajal (sävy Black)
Max Factor Clump Defy - ripsiväri


Huulet:

Maybelline Color Sensational - huulipuna (sävy Ice tea)
Ei kommentteja: