torstai 30. tammikuuta 2014

Kuukauden suosikit: Tammikuu 2014Tammikuu lähestyy loppuaan, joten
ajattelin nostaa esiin tuotteet, jotka ovat
olleet suosikkejani tässä kuussa. Osa näistä tuotteista on ollut jo pidempään lähes päivittäisessä käytössä ja muutama on noussut suosikin asemaan vasta tammikuun aikana.1. THE BODY SHOP: HONEY BRONZE BRONZING POWDER (sävy 03 Honey)

Bodyshopin meikit eivät ole minulle kovinkaan tuttuja, mutta päätin kokeilla merkin aurinkopuuteria lukemieni suositusten perusteella. Kyseinen aurinkopuuteri sopii erityisen hyvin käytettäväksi talvella, sillä sen sävy ei ole liian oranssi, vaan hyvin luonnollinen. Aurinkopuuterista on saatavilla neljä eri sävyä, joista vaalein olisi varmasti erinomainen niille, joille yleensä perinteiset aurinkopuuterit ovat liian tummia.

Itse hankin keskitumman sävyn Honey ja olen valintaani tyytyväinen. Kesäksi voisin tosin harkita myös tumminta sävyvaihtoehtoa. On hienoa, että aurinkopuuterista on saatavilla useita värivaihtoehtoja, sillä normaalisti kosmetiikkamerkit tarjoavat vain yhden hyvin tumman version. Täytyy myös mainita, että Bodyshopin aurinkopuuteri on mattainen ja  levittyy todella helposti. 

The Body Shopin nettisivuilla tuotteet hinta on 16,80€, mikä voi tuntua hieman korkealta. Tuote on kuitenkin riittoisa, sillä ole käyttänyt omiaani lähes päivittäin parin kuukauden ajan, mutta sitä on vielä runsaasti jäljellä.

2. SIMPLE KIND TO SKIN CLEANSING FACIAL WIPES (Kasvopyyhkeet)

Simple kasvopyyhkeet nousivat suosikeiksi, heti kun aloin käyttää niitä. En yleensä pidä kasvopyyhkeistä, sillä ne aiheuttavat polttavaa tunnetta varsinkin poskieni iholla. Simple kasvopyyhkeiden kanssa ongelmaa ei ole ollut. Ehkäpä Simplen pyyhkeet ovat hellempiä kasvoille, sillä ne eivät sisällä alkoholia, öljyä, väriaineita tai hajusteita.

Pyyhkeet ovat riittävän kosteita, jotta niillä voi hätätilanteessa putsata kasvot meikeistä käyttämättä mitään muita puhdistustuotteita. Itse käytän mieluiten pyyhkeitä kun kasvoillani on reilummasti meikkiä. Pyyhin kasvot ensin pyyhkeellä ja sitten käytän normaalit puhdistus - ja kosteutustuotteet. Näin varmistan, että kasvoista tulee varmasti puhtaat. Pakkaan kasvopyyhkeitä aina mukaan myös, kun lähden reissuun.

Ostan omani yleensä Sokokselta, mutta luulen niiden olevan saatavilla myös muualta. Hinnaltaa nämä tuotteet ovat muiden kosteuspyyhkeiden kanssa samassa hintaluokassa tai hieman edullisempia kuin esim. Nivea, mutta en varmasti muista niiden hintaa.

3. ELF STUDIO BLUSH (sävy Pink Passion)

Päivällä käytän mieluiten poskipunaa, joka on lämpimän sävyinen. Tammikuun aikana innostuin kokeilemaan iltameikissäni viileämpää ja kirkkaamman väristä ELF Studio poskipunaa sävyssä Pink Passion. Kyseinen puna voi näyttää todella villin sävyiseltä pakkauksessa, mutta levitettynä siveltimellä kevyesti poskille, se antaa kasvoille upean hehkun. Oikeastaan riippumatta siitä millaisen silmämeikin olen tehnyt, kyseinen puna on antanut raikkaan viimeistelyn lookkiini. Tätä sävyä kannattaa kokeilla rohkeasti!

Koska kyseessä on ELF- tuote, on se tietysti hinnaltaan erinomaisen edullinen. Studio -sarjan poskipunat ovat hinnaltaan 4,51€, ja saatavilla on 11 eri sävyvaihtoehtoa. Kyseisellä sivulla on usein myös menossa erilaisia alennuskampanjoita, jolloin tuotteet voi saada jopa 50% alennuksella.

                                


4. ELF MINERAL LIPSTICK (sävy Runway Pink)

Suosikit jatkuvat ELF -teemalla. Olen pitkään etsinyt täydellistä neutraalin pinkkiä sävyä tummemman silmämeikin pariksi ja nyt löysin sellaisen. Kyseinen huulipuna ei ole erityisen kosteuttava, mutta kuitenkin hyvin miellyttävän tuntuinen huulilla. Jos et halua käyttää smokey eye- meikin kanssa huulipunaa, joka on liian nude, on Runway Pink kokeilemisen arvoinen.

Ja kuten jo aikaisemmin mainitsin ELF:n hinnat ovat kohdillaan. Mineral huulipunien hinta on 6 € ja saatavilla on peräti 17 eri sävyä. Itselläni on varsin kattava valikoima näitä huulipunia, joten ehkäpä teen niistä tarkemman esittelyn, jos sellainen kiinnostaa teitä?


3 kommenttia:

Henna L kirjoitti...

Oi, minäkin tykkään kovasti tosta Honey bronzerista ja Elfin mineraalihuulipunista! Mulla on niitä jo jokunen, mutta kiinnostaisi nähdä sunkin kokoelma että osaan valita hyviä sävvyjä seuraavalla shoppailukerralla :).

-Jenni- kirjoitti...

Kiitos kommentistasi!
Kiva kuulla, että muutkin tykkäävät samoista tuotteista kuin minä. Taidan tehdä pian postauksen Mineraali huulipunistani :)

hilbert kirjoitti...

Olipa kiva ja hyödyllinen postaus :) Täytyy katsastaa tuo Honey bronzer, on nimittäin ollut hankalaa löytää kohtuuhintaista, mattaa aurinkopuuteria joka ei ole oranssi.