lauantai 26. lokakuuta 2013

Meikki The Balm Nude' tude paletilla


Inspiroituneena vanhanajan Hollywood glamourista tein lookin, joka sopii upeasti loppu vuoden erilaisiin illanviettoihin ja juhlatilaisuuksiin.Vaikka otinkin vaikutteita menneistä vuosista, halusin pitää meikin hyvin tähän päivään sopivana. Toteutin meikin täysin The Balm Nude'tude paletilla ja toin lookkiin retro vivahteita kiharakampauksella. Kaikki meikissä käytetyt sävyt on helposti korvattavissa myös muilla tuotteilla, jos et omista kyseistä The Balm palettia.
Silmämeikki pitää sisällään ruskean ja luumun sävyjä, jotka tekevät siitä pehmeän ja seksikkään. Usein iltameikkiin valitaan kovempia sävyjä kuten harmaata ja mustaa, mutta olen sitä mieltä, että ne eivät useinkaan ole kaikkein pukevimpia suomalaiseen väritykseen. Yhtä dramaattisen lookin saa helposti aikaan myös muilla sävyilla ja siitä tämä meikki on hyvä osoitus. Halusin pitää ilmeen raikkaana, joten valitsin voimakkaan silmämeikin pariksi viilean marjaisan huuli- ja poskipunan. Kaikki käytetyt tuotteet lueteltu alla. Pohjameikki:

Rimmel Wake me up - meikkivoide (sävy 200 Soft beige)
Inglot Cream Concealer - peitevoide (sävy 67)
Benefit Erase Paste - peitevoide silmänalusiin (sävy 02)
Maybelline Lumi Touch (sävy 02)
Mac Mineralize Skinfinish Natural (sävy Medium)


The Body Shop  - aurinkopuuteri (sävy 03)
The Balm Down Boy Blush 
Mac Mineralize Skinfinish (sävy Soft & Gentle)


Silmämeikki:

Mac Paint Pot - silmämeikinpohjustusaine (sävy Painterly)
The Balm Nutde'tude luomivärit (sävyt Sassy, Sultry, Sexy ja Sleek)
Inglot Geelilaineri (sävy 90 tummaruskea)
Max Factor Clump Defy - ripsiväri

Huulet:

MAC Cremesheen - huulipuna (sävy Hot gossip)Tutustu alla olevaan ohjeeseen jos haluat nähdä kuinka toteutin silmämeikin vaihe vaiheelta.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset ja meikki, vaikka nuo luumuisat sävyt eivät minulle ehkä sopisi.

En ole aikaisemmin huomannut sitä, mutta kun katselin tässä videoitasi, ajattelin, että näytät meikittä ihan Clemence Poesyltä - tai Clemence Poesy näyttää sinulta. Nätiltä sillä lailla eteerisesti.