lauantai 25. tammikuuta 2014

Wish List: Tammikuu 2014

Usein meikit, jotka kiinnostavat minua eivät ole saatavilla Suomessa. Netistä tilaaminen on toki yleensä ihan helppoa, jos vain jaksaa käyttää hieman vaivaa tuotteiden etsimiseen. Nettikauppa kannattaa valita huolella, sillä toimituskulut voivat vaihdelle huomattavasti riippuen siitä tilaako tuotteet Euroopasta vai Amerikasta. Itse suosin pääasiassa brittiläisiä nettisivuja, sillä toimituskulut ovat usein melko pienet ja toimitusaika lyhyt. EU -alueen ulkopuolelta tilatessa tulee ottaa huomioon myös mahdollisettullimaksut ja arvonlisävero. 


Ajattelin, että voisin esitellä muutaman tuotteen, joita olen viime aikoina katsastellut nettikaupoista.Tällä hetkellä toivelistallani on neljä tuotetta, joita en todellakaan tarvitse, mutta haluan sitäkin enemmän. Ehkäpä jokin seuraavista päätyy pian kokoelmiini.


Kuvia toivelistan tuotteista löytyy Pinterest - sivultani

1. HOURGLASS AMBIENT LIGHTING POWDER IN DIFFUSED LIGHT

Puuterit ovat kehittyneet huomattavasti vuosien varrella ja nykyään on saatavilla monenlaisia puutereita eri tarkoituksiin. Hourglass Ambient lighting - puuterit edustavat uutta teknologiaa, jolla on on tarkoitus viimeistellä iho virheettömäksi. Toivelistaltani löytyy puuteri sävyssä Diffused light, joka poistaa ihon punaisuutta. Tuote on tilattavissa Liberty London - nettisivuilta, jossa sen hinta on 38£. Kyseessä ei siis ole mikään edullinen tuote, mutta olen valmis panostamaan saadakseni täydellisen pohjameikin. Postimaksu kyseisellä sivulla on varsin korkea 15£, joten samalla kertaa kannatta tilata enemmän.

Liberty.co.uk

2. THE BALM MEET MATT(E) NUDE - NUDE MATTE EYESHADOW PALETTE

Vaikka minulla ei ole minkäänlaista tarvetta hankkiä enempää luomivärejä, palan halusta hankki The Balmin Meet Matt(e) Nude - paletin. Kyseisen merkin tuotteet ovat aina hauskoissa pakkauksissa ja itse meikkien laatu on myös kohdillaan. Feelunique.com - sivulla tämän mattaluomiväri -paletin hinta on 34£, mikä on mielästäni ihan kohtuullinen. Feeluniquen toimittaa yli 10£ tilaukset postimaksutta myös ulkomaille, joten kyseinen sivusto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Feelunique.com

3.THE BALM INSTAIN BLUSH

Omistan useita The Balm - poskipunia, jotka ovat laadultaan erinomaisia. Merkin uutuus punat lupaavat antaa todella pitkäkestoisen ja nimensä mukaisesti värjäävän vaikutuksen poskille. Tarvetta värin lisäämiseen päivän mittaan ei siis pitäisi tulla eteen. Erityisesti minua kiinnostavat sävyt Toile (lämmin koralli) ja Argyle (pehmeä pinkki). Poskipunan hinta feeluniquen sivuilla on 18,5£, joten odotan siihen hintaa tuotteilta todella paljon. Nämä saattavat pysyä toivelistalla vielä, jonkin aikaa, sillä en ole vielä pystynyt täysin perustelemaan itselleni niiden ostamista.

Feelunique.com InStain

4. REAL TECHNIQUES SAM'S PICKS COLLECTION

Käytössäni on tällä hetkellä muutamia Real Techniques - siveltimiä ja haluan pikaisesti laajentaa kokoelmaani. Nämä siveltimet ovat hinta- laatu- suhteeltaan erinomaisia. Valmistusmateriaalit ovat synteettisistä, joten ne sopivat myös heille, jotka eivät halua käyttä eläinten karvoista valmistettuja siveltimä. Kyseinen setti pitää sisällään 6 eri kokoista sivellintä, ja sen hinta feelunique.comissa on 29,99£. Real Techniques - siveltimiä ei tietääkseni ainakaan toistaiseksi ole Suomessa kaupoissa saatavilla, mutta esimerkiksi Tallinnassa Kaubamaja myy kyseisiä tuotteita. 

Feelunique.com Real Techniques

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Suomalainen nettikauppa pretty.fi myy Real Techniquesin siveltimiä.

-Jenni- kirjoitti...

Hei,
Kiitos kommentistasi. Täytyykin käydä kurkkaamassa pretty.fi sivuja :)