lauantai 31. elokuuta 2013

Valmiina syksyyn osa 2.


Syksyn tulo tarkoittaa sitä, että palaamme arkeen töiden tai opiskeluiden parissa. Halusin tehdä yksinkertaisen meikin, joka on todella nopea tehdä aamukiireessä ja mikä parasta luomivärien käyttö on tämän meikin kohdalla vapaaehtoista! Tiedän, että kaikkia ei syksyn villit meikkitrendit kiinnosta, ja tämä postaus on juuri heitä varten.

Pidin tällä kertaa pohjameikin hyvin luonnollisena ja jätin meikkivoiteen kokonaan käyttämättä. Sen sijaan levitin peitevoiteita vain ihon ongelmakohtiin. Tämä meikki on ihanteellinen niille, jotka kokevat luomivärien käytön vaikeaksi. Itse sipaisin ennen rajausten tekoa koko luomelle pohjustus voidetta ja  ihonväristä luomiväriä, joka ei näy, mutta auttaa rajausten pysyvyyttä. Voit kuitenkin jättää luomivärin kokonaan pois ja toteuttaa silmämeikin alla olevan ohjeistuksen mukaan. Poskilla ja huulissa noudatin hillityn raikasta linjaa ja valitsin neutraalin pinkit sävyt.

Tämä lookki sopii parhaiten päiväkäyttöön esimerkiksi kouluun tai vapaa-aikaan. Tällä kertaa yhdistin meikin rentoihin mataliin saappaisiin, mustiin pillifarkkuihin ja harmaaseen tweed-jakkuun. Letille sidotut hiukset viimeistelevät tämän huolitellun, mutta rennon tyylin.Pohjameikki:

Inglot Cream Concealer - peitevoide (sävy 67)
Benefit Erase Paste - peitevoide silmänalusiin (sävy 02)
Maybelline Lumi Touch (sävy 02)
Mac Mineralize Skinfinish Natural (sävy Medium)


ELF Warm Bronzer - aurinkopuuteri
Rimmel poskipuna (Pink rose) 
Dior Shimmer Powder (sävy 002 Amber Diamond)
Silmämeikki:

Mac Paint Pot - silmämeikinpohjustusaine (sävy Painterly)
Maybelline Color Tattoo24H - voidemainen luomiväri (sävy Bronze)
Rimmel Glam Eyes - paletti (621 Orion)
Rimmel ScandalEyes - kajal (Ruskea)
Maybelline Rocket Volume Express - ripsiväri

Huulet:

Urban Decay Lip Junkie- huulikiilto (sävy Naked)Ei kommentteja: