tiistai 20. elokuuta 2013

Tuotesuosituksia syksyyn osa 1. Dove Summer Glow ja St Tropez Tanning Mousse


Kesän jälkeen ulkoisen olemuksen pitäisi olla hehkuva, mutta ainakin omalla kohdallani tilanne on  ihan toisenlainen. Kiireinen kesä piti huolen siitä, että rannalla ei tullut makoiltua, joten rusketus jäi haaveeksi. Jostain syystä ihoni päätti aloittaa uuden teini-iän ja kasvoilleni alkoi nousta finnejä. Niin ja hiuksetkin olisivat kipeästi päivityksen tarpeessa. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton. Jos kaipaat neuvoja kuinka kaunistaa itsesi syksyyn, tutustu parhaisiin vinkkeihini ja suosikkituotteisiini.

Ensimmäisenä asialistalla on rusketus. Saattaa olla, että olet kuin minä, etkä ole ruskettunut kesän aikana ollenkaan tai ehkäpä haluat vain pitkittää kesällä hankitun päivetyksen kestoa. Minulla on kaksi suosikkituotetta, joista löytyy vaihtoehto myös tiukkaan budjettiin. 


Jos haluat ylläpitää jo hankittua rusketusta, on paras vaihtoehto mielestäni asteittain sävyttävä voide.
Käytän Doven Summer Glow -voidetta sävyssä normal / dark, joka on edullinen ja toimiva tuote. Koska voide sisältää vain pienen määrän ruskettavaa väriä, on helppo saada aikaan tasainen lopputulos. Voide ei ole hajuton, mutta se ei ole myöskää niin pahalle haiseva kuin monet muut itseruskettavat.  

 

Jos haluat satsata hieman enemmän rusketukseesi, suosittelen ehdottomasti St Tropez- ruskettavaa vaahtoa. Tuote maksaa n.35€, mutta purkista irtoaa rusketukset useisiin kertoihin. Tähän hintaa rusketuksen olettaa olevan upea ja sellaisen tällä tuotteella saakin. Väri ei ole liian oranssi tai tumma, vaan ainakin itselleni ihan täydellinen. Olen käyttänyt värin levittämiseen apuna hanskaa ja lopputulos on ollut poikkeuksetta tasainen. Niin ja täytyy vielä mainita, että tämä itseruskettava ei haise pahalle!Ei kommentteja: