tiistai 20. elokuuta 2013

Tuotesuosituksia syksyyn osa 2. Garnier Dark Spot Corrector

Viime aikoina olen saanut kohdata tavallista enemmän iho-ongelmia. En tiedä kärsivätkö muut samasta ongelmasta kuin minä, mutta finnit jättävät aina kasvoilleni jälkiä, jotka eivät tunnu vaalenevan ikinä. Monille tuttu ongelma varsinkin näin kesän jälkeen ovat myös tummat läiskät iholla. Tähän vuodenaikaan tunnun aina etsivän ihonhoitotuotteita, jotka tasoittavat ihon sävyä. Siksi olinkin innoissani kun sain mahdollisuuden testata Garnierin Dark Spot Corrector - voidetta.Garnierin C- vitamiinia sisältävä kosteusvoide lupaa tuoda heleyttä ja kosteutta iholle välittömästi. Olen käyttänyt tuotetta aamuisin meikin alla ja voiteen ihoa kirkastavan vaikutuksen voi nähdä heti. Voide on koostumukseltaan ohutta, helposti levittyvää ja todella hyvän tuoksuista. Säännöllisesti käytettynä Dark Spot Corrector korjaa ihon sävyä, joten odottelen innolla pitkäaikaisen käytön tuloksia. 

Alla kuvissa on nähtävissä voiteen välittömät vaikutukset iholle. Dark Spot Corrector ei poista ihoni ilmeisiä virheitä, mutta ihon sävy näyttää tasaisemmalta ja hehkuvammalta. Olen luonteeltani kovin kärsimätön, joten on mahtavaa nähdä tuloksia välittömästi!


Koska ihoni ei luonnostaan ole hehkuva, ovat kaikki tuotteet, jotka tuovat eloa kasvoilleni tervetulleita. En ole huomannut, että voide tekisi kasvoista kuitenkaan päivän aikana rasvaisen näköisen. Tämä on minulle tärkeää, sillä haluan käyttää meikin alla voidetta, joka kosteuttaa, mutta ei saa ihoa kiiltämään. Erityisesti päiväkäyttöön voinkin suositella tuotetta kaikille ihotyypeille. Lisätietoa tuotteesta alla olevalla videolla.Ei kommentteja: