tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sleek i-Divine luomiväripaletit

En ole käyttänyt aikaisemmin Sleek - palettien luomivärejä blogini lookeissa, joten ajattelin, että ne voisivat kiinnostaa teitä. Laitan alle kuvat luomiväreistä ja toivon teiltä ehdotuksia, minkä paletin väreistä haluaisitte nähdä lookin. Voitte ehdottaa tiettyjä värejä tai pyytää minua keksimään meikin käyttäen, jonkun tietyn paletin sävyjä. Yritän toteuttaa lookit kaikilla eniten toiveita saaneilla paleteilla. Laittakaa siis kommentteja tai sähköpostia tulemaan.

Kuten huomaatte valinnan varaa sävyissä löytyy runsaasti, ja täytyy vielä mainita, että väreissä on oikein hyvä pigmenttisyys. Kyseessä ovat varsin edulliset paletit, sillä 12 väriä sisältävän paletin hinta on n.12 euroa (voi vaihdella toki ostopaikasta riippuen). Jos olette kiinnostuneet hankkimaan kyseisiä luomivärejä, kannattaa suunnata osoitteeseen pretty.fi, josta Sleekin tuotteita saa ainakin helposti tilattua.

1.
Sleek i-Divine Storm 578 - paletti 


2.
Sleek i-Divine Ultra Matts V2 731- paletti


3.
Sleek i-Divine Au Naturel 601 - paletti4.
Sleek i-Divine Bad Girl 596 - paletti


5.
Sleek i-Divine Oh So Special 658 - paletti
3 kommenttia:

Juille kirjoitti...

Olisi kiva nähdä toteuttamasi meikki Bad Girl -paletilla, koska omistan samaisen paletin enkä ole oikein saanut aikaiseksi ottaa sitä käyttöön. Eli hyviä ideoita otetaan mielellään vastaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla Storm-paletilla tehty meikki olisi kiva nähdä :)

Milla, Millan meikkipaletti kirjoitti...

Ihania luomivärejä :)