torstai 28. maaliskuuta 2013

Kevätmeikki Sleek i-Divine Storm - paletin sävyillä

Hyvää pääsiäistä kaikille! Pyysin teitä laittamaan minulle toivomuksia, millä Sleekin luomiväripaleteilla haluaisitte nähdä minun tekevän lookkeja. Olen jo saanut mukavasti toivomuksia palautteena ja sähköpostin välityksellä, mutta lisää toiveita saa laittaa toki tulemaan.Ensimmäiseksi päätin tehdä meikin käyttäen Sleek i- Divine Storm- palettia.
Kevät tuntuu lähestyvän tuskallisen hitaasti, joten halusin tehdä pirteän meikin piristämään päivääni.
Kyseessä  on todella helppo lookki, joka sopii moneen tilanteeseen. Käyttämäni Sleek - paletin sävyt ovat varsin helposti korvattavissa myös muiden merkkien luomiväreillä. Tarvittavat sävyt ovat metallinhohtoinen sininen, keskiruskea ja jokin vaalea highlight- sävy.
Levitin sinistä luomiväriä liikkuvalleluomelle, kuitenkaan nostamatta sitä luomivaosta ylöspäin. Sen sijaan laitoin luomivakoon ruskeaa sävyä, jota häivyttelin ylös kohti kulmaluuta. Näin sain tehtyä lookista hieman hillitymmän. Levitin sinistä myös alaluomelle, mutta tämän vaiheen voi halutessaan jättää väliin. Korostin kulmaluuta ja silmien sisänurkkia vaalealla helmiäissävyllä.Viimeistelin silmämeikin rajaamalla silmät Chanelin nestemäisellä lainerilla ja Max Factorin Clump Defy - ripsarilla. Huulimeikki syntyi Rimmelin Kate Moss huulipunalla (sävy 101).Ohjeet meikin tekoon vaihe vaiheelta löytyvät allaolevasta videosta. Toivottavasti pidätte lookista.3 kommenttia:

Juille kirjoitti...

Kiitos, tykkäsin videosta kovasti! Taidanpa ottaa tästä vähän ideaa omaan meikkiini tänään :)

SuperHotFemale kirjoitti...

Kiva kun olet taas postaillut! Toivoisin Ultra Mattes 2 -meikkiä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno meikki! Enpä olisi itse osannut yhdistää hohtavaa sinistä ruskeaan :)