tiistai 5. maaliskuuta 2013

Arvio: Maybelline Color Tattoo 24H

Halusin tänään kirjoittaa tuotteista, joista on tullut viimeisen puolen vuoden aikana suosikkejani. Kyseessä on tietenkin Maybellinen Color Tattoo24- voidemaiset luomivärit. Nyt näitä luomivärejä saa Suomestakin, joten mielestäni oli hyvä aika arvioida tuotteet ja valita suosikkisävyni.

Lisäsin arvioni joukkoon myös esimerkkikuvia lookeista, joita olen viime aikoina tehnyt hyödyntäen Colour tattoo- värejä. Jos haluatte tarkempia tietoja kuvien lookeista, laittakaa kysymyksiä tulemaan.

Color Tattoo- luomivärit ovat voidemaisia värejä, joiden sävyt vaihtelevat vaaleasta, kirkkaisiin ja tummiin sävyihin. Suurin osa sävyistä on metallinhohtoisia, mutta mukaan mahtuu myös mattasävy, joka onkin oikein mukava lisä kokonaisuuteen. Värejä voi käyttää hyvin sellaisenaan, mutta itse käytän niitä mieluiten pohjustuksena puuterimaisille luomiväreille. Aikaisemmin hyviä voidemaisia luomivärejä oli saatavilla vain kalliilta merkeiltä. Hinnaltaa nämä Maybellinen värit ovat edullisia, joten niiden kokeileminen ei tule kalliiksi.


Ylinpänä vasemmalla sävy 55 Immortal Charcoal
Alhaalla vasemmalla sävy 35 On and on Bronze
Ylhäällä oikealla sävy 40 Permanent Taupe
Alhaalla oikealla sävy 05 Eternal Gold

Pohjustuksena nämä luomivärit saavat niiden päälle laitetut sävyt erottuumaan paremmin, ja toki myös silmämeikin pysyvyys paranee. En ole huomannut voidemaisen värin liikkuvan päivän aikana luomivakoon, joka on hyvä, merkki värien pysyvyydestä. Kuitenkin jos sinulla on kovin rasvaiset luomet, on ehkä syytä laittaa voidenmaisen värin päälle, jotain puuterimaista luomiväriä pysyvyyden varmistamiseksi.

Väreistä suosikkejani ovat ehdottomasti luonnollisimmat sävyt (Bronze ja Taupe), joita käytänkin lähes päivittäin. Alla kuva meikistä, jossa käytin pohjavärinä liikkuvalleluomella sävyä Bronze.


Vaaleat sävyt ovat ehkäpä näiden luomivärien heikko kohta. Kultainen sävy on kaunis, mutta luomilla se ei ole läheskään niin intensiivinen kuin muut tummemmat sävyt. Laittamalla värin päälle kultaista puuterimaista luomiväriä, on lopputulos kuitenkin varsin hyvä. Kuten allaolevasta kuvasta näkyy on kultainen sävy liikkuvanluomen alueella hyvin hillitty. Sama ongelma vaivaa myös vaaleaa pinkin sävyä, joka jää yksinään käytettynä hieman vaisuksi. Valkoista väriä en ostanut, sillä kaupassa testatessani sitä, en ollut kovinkaan vakuuttunut.


Mattainen Taupe - sävy on bronzen ohella upea päivittäiseen käyttöön. Tumma harmaa on sen sijaan erinomainen erilaisten smoky eye - lookkien tekemiseen. En käyttäisi väriä ehkä sellaisenaan, mutta laittamalla voidemaisen värin päälle, jotain tummaa puuterimaista väriä, on lopputuloksena varmasti koko illan kestävä silmämeikki.

Kannattaa kokeille myös värillisten smoky eye - lookkien tekoa. Yhdistä tummaan pohjustussävyyn, vaikkapa tummaa sinista, vihreää tai lilaa. Värit pääsevät hyvin oikeuksiinsa tumman pohjavärin avustamana.


Uusimpia tuttavuuksia minulle ovat vaalea pinkki ja tumma purppuransävy. Purppura on purkissa oikein kaunis, mutta en itse käytä tämänlaisia sävyjä meikissäni kovinkaan usein. Väriä kannattaa kuitenkin ehdottomasti kokeilla. Kesää kohti mentäessä saatan hankkia itselleni myös kirkkaan turkoosinsinisen ja lilan sävyt, jotka minulta vielä puuttuvat. Tällä hetkellä olen kuitenkin oikein tyytyväinen hankkimiini väreihin.

Kuvassa ylhäällä sävy 65 Pink Gold
kuvassa alhaalla sävy 70 Metallic Pomegranate

Kuvassa lookki, jossa käytin sävyjä Pink Gold ja Metallic Pomegranate.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saisiko ohjeet alusta asti tämän meikin tekoon? :)

Kaisa kirjoitti...

Hei milla oot noita levittanyt? Siveltimella vai aplikaattorilla? :)