tiistai 29. marraskuuta 2011

Lilansävyinen meikki

Syksyn ja alkutalven pimeys on tuottanut minulle paljon päänvaivaa. Olen ollut kovin innoissani uusien meikkivideoiden kuvaamisesta, mutta tarpeeksi valoisan ajankohdan löytäminen on ollut todella vaikeaa. Keinovalossa kuvaaminen ei tunnu onnistuvan, enkä ole ollut kotona keskipäivän aikaan, jolloin ehkä hetken olisi sopivan valoisaa. Nyt viikonloppuna onnistuin kuitenkin toteuttamaan lookin, josta toivottavasti pidätte.

Tämä meikki on oikein sopiva esimerkiksi pikkujouluihin. Vaikka käyttämäni lilan sävyt eivät ehkä ole perinteisen jouluisia, ovat ne mielestäni kauniita käytettäväksi talven juhlissa. Käytin lookin luomiseen mm. uutta Coastal Scents GoPalette Paris- palettia. Silmämeikin pariksi valitsin kaksi erilaista vaihtoehtoa huulimeikkiin. Jos haluat nähdä yksityiskohtaisesti kuinka kyseinen meikki syntyi, katso myös tekemäni
tutoriaali.
Silmämeikki:
- Koko liikkuvallaluomella Mac Jigs&Jive Pigment (kuvassa 2. rivi)
- Korostuksena Mac luomiväri sävy Naked Lunch (kuvassa 1. rivi vasemmalla)
- Varjostuksena Coastal Scents GoPalette Paris sävyt punertava lila ja tummalila (1. rivi oikealla)
- Alaluomella Mac luomiväri sävy Satin Taupe (3. rivi)

 

,2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi nätit värit :)

Minttu kirjoitti...

Ihania meikkejä ja tosi hyvä uusi ominaisuus nämä videot! :) Mikä on tuo isompi häivytyssivellin mitä käytät tässä videossa? Itsellä olisi juuri tuollainen hakusessa.