lauantai 3. joulukuuta 2011

Jouluinen bilemeikki edullisilla tuotteilla

Tänään oli vihdoin taas aurinkoinen ilma, joten valon puolesta oli hyvä hetki kuvata uusi meikki-tutoriaali. Halusin tehdä voimakkaamman meikin, joka sopii hyvin tämän vuodenajan biletyksiin. Käytin meikkejä ja siveltimiä, jotka sopisivat hyvin myös esim. lahjaksi meikkaamisesta innostuneelle. Ja mikä parasta, hankkimani tuotteet ovat hyvin edullisia.


Meikit

Kävin pikaisesti Seppälässä, josta päädyin ostamaan useita Wet 'n' Wildin tuotteita. Ostin täydelliset smokey eye -sävyt sisältävän Don't Steal My Thunder - trion ja jouluiseen lookkiin sopivan vihreän yksittäisen luomivärin (sävy Envy). Lisäksi samalta merkiltä poimin mustan kajalin ja mustan nestelainerin. Kun ostin merkin tuotteita yli 15 eurolla, sain kaupanpääliseksi valita kynsilakkapaketin kahdesta vaihtoehdosta. 

Wet 'n' Wild -ostokseni maksoivat siis hieman yli 15 euroa, joten sain mielestäni siihen hintaan hyvän määrän tavaraa. Vaikka kyseinen merkki onkin halpisosastoa, olen ollut aina tyytyväinen merkin luomiväreihin. Värit ovat yllättävän voimakkaita ja hyvin levittyviä. Jos etsit siis edullisia, mutta toimivia luomivärejä kannattaa Wet 'n' Wildia kokeilla. Saatavilla on mm. useita sävyjä sisältäviä paletteja, jotka voisivat toimia myös lahjana. Vaikka luomivärit ovat edullisia, ovat ne mielestäni parempia kuin vaikka esim. testaamani Goshin luomivärit, jotka ovat jo paljon kalliimpia.


Silmämeikin viimeistelyyn juhlaa varten valitsin Seppälän oman tuotemerkin tekoripset (saatavilla kahta mallia), joiden hinta vain 2,95 euroa! Ostan niitä aina kasapäin, sillä niiden hinta/laatu-suhde on erinomainen. 

Siveltimet

Siveltimet voivat olla hinnakkaita, mutta varsin toimivia edullisiakin vaihtoehtoja on saatavilla. Olinkin tosi innoissani päästessäni kokeilemaan Model's Own- merkin siveltimiä. Ostamani paketin hinta oli 9,90 euroa, ja hintaansa nähden ne vaikkuttivat oikein hyviltä. Voit katsoa siveltimia täydessä työssä tutoriaalissani. 

Muita edullisempia siveltimiä, joista pidän ovat mm. H&M:n luomivärisiveltimet, jotka sopivat hyvin aloittelijoille. H&M:n tuuhea luomivärisivellin on nähtävissä myös tutoriaalissa. Aivan ehdottomat suosikkini ovat kuitenkin EcoToolsin -siveltimet (saatavilla Sokoksista). Nämä siveltimet ovat hieman kalliimpia (5 siveltimen paketti n.25 euroa), mutta niiden laatu on erinomainen. EcoToolsin kasvo- ja luomivärisiveltimet ovat mahtava lahjaidea tai lisä omaan toivelistaan.


Silmämeikki:
- Pohjustus Mac Soft Ochre Paint Pot
- Voidemaiset luomivärit liikkuvallaluomella 
  Nyx Jumbo Eye Pencil sävyt: Black Bean ja Pots & Pans
- Liikkuvallaluomella, luomivaossa sekä alaluomella Wet 'n' Wild -luomiväri, sävy: Envy
- Liikkuvallaluomella sisäosassa Don't Steal My Thunder- luomiväri, sävy: hopea
- Varjostuksena liikkuvanluomen ulkonurkassa Don't Steal My Thunder- luomiväri, sävy: musta
- Korostuksena kulmaluulla Don't Steal My Thunder- luomiväri, sävy: helmiäisvalkoinen


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saako noita models own sivellinsetteja erivärisenä?

-Jenni- kirjoitti...

Ei ainakaan Seppälässä, jossa minä kävin Lahdessa, ollut kuin oransseja siveltimiä. Ehkä muualla on muitakin värivaihtoehtoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ok kiitos tiedosta ;). Ovatko nuo kuinka pehmeitä?

-Jenni- kirjoitti...

Siveltimet ovat miellyttävän pehmeän tuntuisia iholla, ja hintaansa nähden laadukkaita.

Anonyymi kirjoitti...

Vau tosi ihanan näköiset silmät!:)