maanantai 17. lokakuuta 2011

Gothic doll - Halloween meikki

Tein viikonloppuna ensimmäisen Halloween aiheisen meikin. Tämä gootti posliininukke -lookki on  vaikeustasoltaan ehkä hieman haastavampi, mutta toivottavasti tekemäni videon avulla, kaikki halukkaat osaavat toteuttaa sen. Pidän erityisesti näiden Halloween meikkien teosta, sillä pääsen pitämään kummallisia peruukkeja, eikä minun tarvitse muutenkaan ottaa itseäni liian vakavasti. Yritän tehdä mahdollisimman erilaisia hahmoja, jotta niistä löytyisi jokaiselle jotain kiinnostavaa. Ehdotuksia lookeista, joita haluaisitte nähdä kannattaa laittaa pikaisesti tulemaan. 

Niin ja ennen kuin joku ehtii kysellä, täytyy mainita, että kyseisen meikin kuvia on käsitelty Photoshopilla. Muokkasin silmäni tummanruskeiksi ja sumensin kuvaa sen verran, että epäluonnollisen nukkemainen lookki olisi täydellinen. Videolta on kuitenkin nähtävissä, miltä meikki näyttää ilman muokkausta. En ole mikään kuvankäsittelyammattilainen, enkä normaaleja lookkeja tehdessäni, muokkaa kuvien sisältöä Photoshopilla.

Halusin tehdä posliininukkemaisen meikin, joka olisi kuitenkin myös synkkä. Tämän lookin aikaansaamiseksi tärkeintä on tehdä suuret ja surumieliset silmät yhdistettynä kuulaseen ihoon. Huuliin valitsin synkkään teemaan liittyen tumman rusehtavan sävyn. Toivottavasti pidätte tästä lookista.Silmämeikin sävyt: 
- liikkuvallaluomella Macin Eye shadow sävy Cork (myös matta aurinkopuuteri käy)
- korostussävynä Macin Eye shadow sävy Vanilla
- varjostussävynä  Macin Eye shadow sävy Handwritten
- varjostussävynä  Macin Eye shadow sävy Carbon (musta)Silmämeikin pohjustus ja rajaukset:
- pohjustuksena Macin Paint Pot sävy Constructivist
- rajauksissa Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner sävy 01 Black
Huulissa:
- rajaus ruskealla kynällä (merkki ?)
- huulipuna Nyx Round Lipstick sävy Aphrodite
- huulikiilto Nyx Mega Shine Lip Gloss Beige pearl


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mallilla tosi rumat kulmat :/

Pampuliina kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja nyt viimein kommentoin:)
On tosi mukava kun laitat myös näitä videoita ja muutenkin meikkiohjeesi, kuvasi ja vinkkisi on minusta erittäin loistavia.
Kiva kun jaat ne meidän kanssa.

Hanna-Mari kirjoitti...

Tätä on sulta jo varmaan kysytty, mutta mua kiinnostais, että miten oot kouluttautunut meikkaaja-maskeeraajaksi? Ja missä? :) Mua kiinnostais ammatti, mutta oon vähän epäileväinen mm. noita yksityiskouluja kohtaan, että saako niissä rahoilleen vastinetta? Ja pääseekö sitä kautta töihin?

Susanna kirjoitti...

Terve! Löysin blogisi tänään ja aiemmin jo kommentoinkin yhteen postaukseen mutta tuli vielä lisäkysymys mieleen.

Tästä blogista on saanut jo hyvin innostusta meikkauksen alkuun, mutta minulle päänvaivaa tuottavat nuo oikeanlaiset värit.

Minulla on siis aasialaisittain tumma iho, niinkuin tuosta pikkukuvastanikin näkyy. Olen kokeillut joitain kaupasta ostamiani värejä, mutta tuntuu että mikään väri ei näy tuon tumman ihon päällä eikä peitä tarpeeksi. Itse haluaisin että silloin kun meikkiä käytän (eli bileissä) niin se myös näkyisi. Ja mielellään se saisi olla sellainen rock-henkinen ja räväkkä meikki.

Jos sinulla siis on mahdollisuutta tehdä jonkunlainen postaus myös tummalle iholle sopivasta meikistä niin olisin erittäin kiitollinen. Minä kun olen ihan untuvikko meikkien kanssa niin en osaa soveltaa muita ohjeita, tai en ainakaan pääse alkuun. :D

Suvi kirjoitti...

Voi, että! Sun blogis on mahtava! Osaat meikata tosi hyvin:)

Olisko sulla vinkkejä, että minkä tyylinen meikki mun kannattas laittaa vanhoihin? Mekko on aika perussininen (ei tumma, eikä vaalea), silmät on siniharmaat ja hiukset blondit sekä ihon väri on aika perussuomalaisen.. Eli melko vaalea.. Mitä värejä kannattas suosia esim. luomiväreissä? :)