lauantai 15. lokakuuta 2011

Syksyinen meikki

Palaan blogini ääreen pitkän tauon jälkeen uudella innolla. Olen jo pitkään miettinyt miten voisin parantaa blogiani, jotta se palvelisi teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi kokeilenkin uusia juttuja, jotka toivottavasti auttavat kaikkia kokeilemaan lookkejani entistä helpommin. Toivottavasti uudistukset miellyttävät ja otan toki mielelläni vastaan palautetta ja toiveita.

Näin Halloweenin lähestyessä pyytäisin pikaisesti toiveita lookeista, joita haluaisitte nähdä. Olen jo ehtinyt suunnitella jotain maskeerauksia, mutta toki teen mieluiten niitä lookkeja, jotka kiinnostavat teitä eniten.

Päivän meikkinä tein syksyyn ja lähestyvään talveen sopivan lookin. Käytin silmissä maanläheisiä sävyjä, jotka yhdistin tummempaan huulimeikkiin. Silmämeikin pariksi voi toki valita hillitymmän vaalean huulikiillon, jos niin haluaa. Käytin tällä kertaa Macin luomivärejä, mutta lookin voi toteuttaa helposti myös edullisemmilla tuotteilla.
Silmämeikin sävyt:

-liikkuvallaluomella Macin sävy Woodwinked (kuvassa ylimpänä)
-luomivaossa Macin sävy Cork (kuvassa oikealla)
-korostuksena Macin sävy Naked Lunch (vasemmalla)
-varjostuksena Macin sävy Handwritten (alhaalla)

Hyvänä korvikkeena voisi käyttää myös Wet 'n' Wild -palettia Walking on Eggshells. Lookissa käytettyä tummaa ruskeaa sävyä löytyy myös samalta samalta sarjalta tai esim. Rimmeliltä.

Pohjustus, lainerit ja ripsari:
-ripsissä L'oreal Voluminous Carbon Black
-pohjustuksena luomivärin alla liikkuvallaluomella Max Factor Eyeliner sävy Olive 70
-rajaus yläluomella Wet 'n' wild vedenpitävä nestelaineri sävy Espresso
-rajaus alaluomella ripsirajan sisäpuolella Kryolan sävy tumma ruskea

Huulissa:
-huulikiilto H&M sävy Ruby Wine

Jos haluat nähdä miten tämä lookki syntyi katso alla oleva video.

5 kommenttia:

me ♥ makeup kirjoitti...

ihanan näköinen! :) tee noita lisää, olisko vaikka joku halloween meikki sopiva tonne? meinaan että olen menossa kaverien kanssa juhlii halloweeniä eikä mitään ideoita eikä tavallista ja tylsää haluais myöskää vaa tehdä :( + ihana blogi, selvät ja hyvät ohjeet!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis meikki ja ihanat värit :)
Tutustuin tähän blogiin vasta pari päivää sitten ja täytyy sanoa että selkeämpiä ohjeita saa kyllä etsiä ja blogi vaikuttaa muutenkin kaikinpuolin kivalta :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos paljon näistä videoista joita pyysin (:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiva löytää tällainen blogi. Olen amatöörimeikkihullu, haaveena joskus nuorena oli meikkitaiteilijan ura. Vähän taitamattomammat usein ihastelevat meikkauksiani ja päivittelevät miten erinäköiseksi ja "kauniiksi" olen saanut itseni, mutta todellisuudessa olen bongannut vinkit netistä ja muualta. Olen aina etsimässä uutta ja kivaa, koska aina voi kehittyä ja tästä on varmasti apua. Kiitos ja jatka samaan malliin! :)

Derya kirjoitti...

oot ihan supernätti :) ja ihana tää sun blogi!

♥ leave-world.blogger.com