torstai 28. huhtikuuta 2011

Vappumeikki

Vappu on hyvä tilaisuus kokeilla villejä meikkejä. Halusin tehdä meikin, jossa käytin värejä, joita olen tuskin koskaan yhdistellyt.En suosittele tätä meikkiä jokapäiväiseen käyttöön, mutta vappubileissä se varmasti toimii. Yhdistelin meikissä pinkkiä, vaalean sinistä ja lilaa, joten lopputulos on vähintäänkin mielenkiintoinen. Olen tehnyt viimeaikoina paljon arkikäyttöön sopivia meikkejä, joten toivottavasti tämä lookki tarjoaa virkistävää vaihtelua.


Pohjustin luomet tavalliseen tapaani Macin Paint Potilla. Lisäksi väritin liikkuvanluomen voimakkaan pinkillä huultenrajauskynällä, jotta sain hyvän pohjan puuterimaisille väreille. Levitin ensin mattaista pinkkiä luomiväriä koko liikkuvalleluomelle ja häivyttelin ylöspäin kohti kulmaluuta. Jos kokoelmistasi ei löydy voimakkaan pinkkiä luomiväriä, voit käyttää myös poskipunaa luomivärin sijasta.

Varjostin liikkuvanluomen ulointa osaa lilalla luomivärillä, jota häivyttelin pitkälle ulospäin luomen ulkoreunassa. Kulmaluun päällä käytin korostuksena vaaleaa helmiäistä. Alaluomella ja yläluomen sisäosassa käytin vaaleansinistä luomiväriä. Tummensin alaluomen ulointa osaa jälleen lilalla luomivärillä.

Rajasin silmät mustalla lainerilla ja laitoin ripsaria. Tähän lookkiin sopisi hyvin, jotkut villit tekoripset. Alaluomella rajasin ripsirajan sisäpuolen mustalla kajalilla. Huulissa ja poskilla käytin mattaisen pinkkejä punia.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei voisinko täällä kysellä ku oon tässä miettinyt näitä juttuja..
miten neuvoisit piirtään kulmakarvat, koska mulla ei oikeastaa kasva kulmakarvoja(vähän vaan ja yhdessä kohtaa) ja kaikki ovat tosi vaaleita, joten miten saan ne hyvin piirrettyä.
ja toinen juttu: miten saisin harmaat pienet silmäni erottumaan ja näyttämään suuremmilta ilman liikaa meikkiä?

laura kirjoitti...

Vautsi, selailin tässä sun blogia ja nyt tekee mieli juosta kaupoille täydentämään omaa luomiväri- ja sivellinvalikoimaa =D

Pakko muuten kysästä, että mitä meikkivoidetta käytät ? :o Ihos näyttää vaan niin täydelliseltä, onko sulla vaan hyvä iho, loistava meikkivoide vai photoshop ? =D

Luciana kirjoitti...

Woww... great make up!