torstai 14. huhtikuuta 2011

Meikissä ruosteen- ja lilansävyjä

Tein lookin, joka on värikäs, mutta varmasti hyvin myös arkeen sopiva. Yhdistelin silmämeikissä tummaa lilaa ja punertavaa luomiväriä, joka ei ehkä ole ihan perinteinen yhdistelmä. Värit toimivat mielestäni kuitenkin hyvin yhdessä. Tämä meikki on helppo ja nopea tehdä, joten kannattaa kokeilla.

Tämän lookin tekemiseen käytin Nyxin luomivärejä sävyissä Dark brown (nimestä huolimatta tumma lila) ja Rust. Lisäksi käytin vaalean pinkkiä helmiäistä (Benefit), mutta oikeastaan mikä tahansa vaalea helmiäinen käy korostusväriksi.


Aloitin tämän superhelpon meikin pohjustamalla luomet Macin Soft Ochre Paint Potilla. Levitin vaaleaa helmiäisluomiväriä koko luomelle. Varjostin ensimmäiseksi liikkuvanluomen ulointa osaa ja luomivakoa punertavalla Rust luomivärillä. Häivyttelin väriä luomivaosta ylöspäin kohti kulmaluuta. Tummensin varjostusta edelleen käyttämällä tummanlilaa luomiväriä.

Rajasin silmät mustalla geelilainerilla (Maybelline). Pelkäsin, että laineri kuivettuisi purkkiinsa nopeasti, niinkuin geelilainereilla on tapana, joten olen yrittänyt käyttää sitä mahdollisimman usein. Olen kuitenkin ollut tosi tyytyväinen, sillä ostin lainerin jo pari kuukautta sitten, eikä se ole vielä kuivettunut juuri ollenkaan. Rajasin alaluomella ripsirajan sisäpuolen tummanlilalla kajalilla. Viimeistelin silmämeikin ripsarilla.

Huulissa käytin vaalenpinkkiä huulipunaa ja kiiltoa. Poskille laitoin neutraalin pinkkiä punaa.


Ei kommentteja: