keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Siniharmaa meikki

Halusin tehdä siniharmaan lookin äskettäin hankkimillani Nyxin luomiväreillä. Tämä meikki on melko dramaattinen, joten se sopisi oikein hyvin, vaikka viikonlopun illanviettoon. Jos kirkkaiden värien käyttö hirvittää, on tämän meikin tekniikka juuri sinulle sopiva. Kirkasta sinistä on käytetty vain rajauksena, muun meikin ollessa hillitympi harmaa. Meikissä on väriä, mutta yleisilme ei kuitenkaan ole liian kirkas. Alla olevissa kuvissa on näkyvillä käyttämäni Nyxin luomivärit (lueteltuina vasemmalta oikealle). Lisäksi käytin meikissä vaaleaa Benefitin luomiväriä kulmaluulla korostuksena.
Silver, Dark gray, Frosted ocean

Aloitin silmämeikin tavalliseen tapaani pohjustamalla luomet Macin Paint Potilla. Rajasin ensin silmät reilulla kädellä mustalla kajalilla. Rajauksen päälle levitin Frosted ocean luomiväriä ja suttasin väriä liikkuvalle luomelle. Kajalia ja samaa sinistä väriä käytin myös alaluomella ripsirajan sisäpuolella.Jatkoin liikkuvanluomen värittämistä hopeisella luomivärillä. Nostin väriä häivytellen myös luomivakoon ja siitä ylöspäin kohti kulmaluuta. Kulmaluun päälle laitoin korostukseksi vaaleaa luomiväriä. Oikeastaan mikä tahansa vaalea sävy käy tähän tarkoitukseen.

Silmämeikin voisi luomivärien osalta päättää edelliseen vaiheeseen, mutta halusin varjostaa silmää hieman lisää, jotta sain aikaiseksi silmäni muotoon paremmin sopivan tyylin. Käytin tummaa harmaata liikkuvanluomen uloimmassa osassa ja luomivaossa. Lisäsin lopuksi vielä hieman lisää sinistä luomiväriä ripsirajaan kostutetulla rajaussiveltimellä, voimakkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Viimeistelin silmämeikin ripsarilla.

Mielestäni sinisen luomivärin pariksi sopivat parhaiten neutraalit poskipuna- ja huulipunasävyt. Poskilla käytin lämpimän persikkaista punaa (Benefitin Coralista) ja huulissa Goshin nudea huulipunaa.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä meikki liian tumma vanhojentanssi meikiksi? Väri sopisi loistavasti pukuuni..