tiistai 30. marraskuuta 2010

Joululahjaideoita 1. Too Faced Naked Eye -paletti

Joulu lähestyy ja ajattelin, että olisi hyödyllistä antaa ideoita lahjojen hankintaa varten. Esittelen muutamia tuotteita, jotka mielestäni sopivat erityisen hyvin lahjaksi läheisille tai omalla lahjatoivelistalle. Ensimmäisenä esittelyssä on Too Faced Naked Eye Soft & Sexy Eye Shadow Collection luomiväripaletti.

Tilasin omani brittiläisestä Asos -nettikaupasta hintaan 27,99 euroa. Monille ulkomaisesta nettikaupasta tilaaminen voi tuntua hankalalta, mutta sitä on turha pelätä. Koska nettikauppa on Eu- alueelta, ei tarvitse olla huolissaan tullimaksuista. Lisäksi paketit tuleva suhteellisen nopeasti perille (n. viikossa), tosin aivan viime tippaan tilaamista ei näin joulusesongin aikaan kannata jättää. Lisäksi Asos.comissa on ainakin vielä toistaiseksi menossa kampanja, jolla paketin saa ilman toimituskuluja myös Suomeen. Kyseisen paletin löydät helposti alla olevasta linkistä.http://www.asos.com/Too-Faced-Cosmetics/Too-Faced-Naked-Eye-Soft-Sexy-Shadow-Collection/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1327961&cid=5020&Rf-400=740&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=NakedEye

Tämä paletti on hyvä lahja, sillä sen värit ovat kaikille sopivia neutraaleja sävyjä. Paletin väreillä luo helposti lookit niin arkeen, kuin iltamenoihinkin. Paletin mukana tulee ohjeet kolmeen erilaiseen lookkiin, jotka muodostuvat aina kukin yhden vaakarivin värisävyistä. Värejä voi toki sekoitella miten haluaa, joten erilaisia yhdistelmiä on lukuisia.

Tein malliksi kolme meikkiä, joista varmasti löytyy sopiva vaihtoehto vapaa-aikaan, töihin ja biletykseen. Ja jos paletin hankinta ei kiinnosta voi lookit toteuttaa toki myös muun merkkisillä vastaavilla sävyillä. Paletin sävyt ovat ylhäällä vasemmalta alkaen In The Buff, Pillow Talk ja Like A Virgin. Keskirivillä vasemmalta alkaen Birthday Suit, Satin Sheets ja Unmentionables. Alarivistä vasemmalta alkaen löytyvät Pink Cheeks, Lap Dance ja Stiletto. Noudatin omissa lookeissani paletin ehdottamia väriyhdistelmiä.

Hillitty päivämeikki:Tässä meikissä käytin paletin ylärivin hillittyjä sävyjä, jotka ovat joko mattaisia tai vain hyvin hillitysti hohtavia. Levitin ensin kaikkein vaaleinta sävyä ripsirajasta kulmakarvoihin saakka. Liikkuvanluomen uloinpaan puolikkaaseen ja luomivakoon levitin keskitummaa luomiväriä varjostukseksi. Syvensin varjostusta silmän ulkoreunassa edelleen tummalla ruskealla. Rajasin silmät vaaleanruskealla kajalilla (Makeup Store) ja levitin aikaisemmin käyttämääni tummanruskeaa sävyä rajauksen päälle pehmeän utuisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ripsari viimeisteli silmämeikin.

Voimakkaampi päivämeikki/hillitty iltameikki:Tämä meikki tuo silmät kauniisti esille olematta kuitenkaan liian voimakas esim. käytettäväksi töissä. Kuitenkin jos et ole tottunut voimakkaisiin silmämeikkeihin toimii tämä lookki varmasti myös iltakäytössä.

Levitin ensin keskirivin vasemmanpuoleista neutraalin kullanhohtoista sävyä luomivaosta kulmaluulle. Liikkuvalleluomelle ja kyynelkanavan ympärille levitin keskimmäistä, hennon vaalenpunaista luomiväriä. Liikkuvanluomen ulkonurkkaa ja luomivakoa varjostin tummalla aavistuksen kimaltavalla harmaan sävyllä. Samaa väriä levitin myös alaluomelle tuomaan kateeseen hieman lisää dramaattisuutta. Rajasin silmät yläluomella ja ripsirajan sisäpuolella tumman harmaalla kajalilla ja levitin ripsaria.

Bilemeikki:Tämä näyttävä meikki sopii varmasti pikkujouluihin ja muihin sesongin bileisiin. Aloitin silmämeikin levittämällä paletin alimmalta riviltä keskeltä löytyvää metallinhohtoista ruskeanharmaata koko liikkuvalleluomelle. Häivyttelin väriä luomivakoon ja siitä ylöspäin kohti kulmaluuta. Tummensin silmän ulkonurkkaa mustalla luomivärillä. Kulmaluunpäälle ja liikkuvanluomen sisäosaan levitin viileän pinkkiä luomiväriä, paletin alariviltä vasemmalta. Rajasin yläluomen mustalla nestelainerilla ja alaluomella ripsirajan sisäpuolen mustalla kajalilla. Lopuksi levitin reilusti ripsaria.

5 kommenttia:

tahma kirjoitti...

Toi on kyllä ihana paletti! Mulle onkin matkalla toi, katsotaan tuleeko ehjänä.. Ja tuleeko käytettyä noin neutraaleja värejä :D

rousku kirjoitti...

ihanat meikit teit jälleen kerran! :)

rapture kirjoitti...

Hei!
Muutama kysymys tuohon Asoksen nettitilaukseen liittyen. Tuo paikka vaikuttaa todella kivalle (niinkuin kaikki muutkin nettikaupat, ah aina sieltä löytää vaikka mitä ihanaa)ja haluaisinkin tilata sieltä jotain, mutta jollain tapaa kuitenkin arkailen. Oletko tilannut useinkin tuolta? Veloittaako pankki mitään ylimääräistä jos tilaa esim. Visa Electronilla? Olisiko ylipäätään mitään mitä pitäisi tietää jos tilaa EU-alueelta? Kirjoitit että tullimaksuista ei tarvitse huolehtia, se on enemmän kuin hyvä juttu. :)

Anonyymi kirjoitti...

ah! ihana tuo bilemeikki :) millä teit huulimeikin?

Ansku kirjoitti...

Vau, todella hieno meikki!!!

Onnellista uuttavuotta!