perjantai 15. lokakuuta 2010

Inspiraationa Rihanna

Tämä lookki on tyyliltään dramaattisen värikäs, eikä siis välttämättä ole päiväkäyttöön kaikkein sopivin. Joskus on kuitenkin hauskaa leikkiä väreillä ja juuri niin tein tämän Rihannalta inspiraation saaneen meikin kanssa. En millään tavalla kuvittele näyttäväni Rihannalta, vaan hänen meikkinsä toimi inspiraation lähteenä. Kuvan Rihannan lookista voi käydä katsomassa seuraavasta osoitteesta.
http://www.taaz.com/beauty/images/stories/bold_makeup_ideas_inspired_by_rihanna.jpg

Luomivärit:

Vaikka tämä meikki onkin varsin voimakas, on se silti helppo toteuttaa. Aloitin silmämeikin pohjustamalla luomet Macin Soft Ochre Paint Potilla. Jos käyttämissäsi luomiväreissä ei tunnu olevan tarpeeksi voimakkuutta, kannattaa liikkuvaluomi pohjustaa lisäksi mustalla voidemaisella luomivärillä tai kajalilla. Musta pohjaväri saa päälle levitetyn luomivärin tulemaan intensiivisempänä esiin. Itse käytin Coastal Scents 88 -paletin vihreitä sävyjä, joissa on voimakas pigmentti.
Levitin ensimmäiseksi liikkuvalleluomelle tummanvihreää mattaluomiväriä. Häivyttelin sävyä kevyesti myös luomivaosta ylöspäin. Kannattaa varoa tumman värin häivyttämistä liian ylös, sillä varsinaisen häivytyksen tekoon käytetään vaalean vihreää sävyä. Seuraava vaihe on siis vaaleamman vihreän sävyn levittäminen luomivaosta ylöspäin. Häivyttelen luomivärit yleensä melko korkealle kohti kulmaluuta, sillä minulla on varsin paljon tilaa luomivaon ja kulmakarvan välissä. Silmiesi koko ratkaisee sen kuinka korkealle häivytys tulisi tehdä.

Viimeistelin silmämeikin luomivärien osalta levittämällä kulmaluun päälle vaaleaa helmiäisluomiväriä. Koska muut käytetyt luomivärit ovat mattasävyjä, sopii kulmaluun päälle erityisen hyvin helmiäissävy. Vastaavasti jos käytät liikkuvallaluomella helmiäissävyjä, valitse kulmaluulle mattainen (tai vain kevyesti hohtava) korostussävy.

Rajaukset ja ripset:

Luomivärien voimakkaat sävyt ovat tämän meikin pääosassa, joten tein rajauksista melko hillityt. Rajasin silmät yläluomella ja alaluomella ripsirajan sisäpuolelta mustalla kajalilla. Samasta syystä en myöskään katsonut tekoripsiä tarpeellisiksi, pelkkä ripsari riittää.

Muu meikki:

Levitin poskille vain kevyesti lämpimän sävyistä punaa. Koska halusin huulille todella pinkin sävyn rajasin ja väritin huulet ensin Makeup Storen pinkillä kynällä. Päälle levitin Hydracolorin sävytettyä huulirasvaa (Fuxia). Lisäkiillon saavuttamiseksi sipaisin huuliin vielä Macin huulikiiltoa. Kaunis huulimeikki syntyy kuitenkin myös käyttämällä pelkkää huulirasvaa.4 kommenttia:

anita kirjoitti...

voi kun ihana meikki! vaikka toi vihreä on noin vahva nii se on tosi raikas samalla (:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin puolivahingossa blogiisi. Aivan mahtavia meikkivinkkejä! Kiitos niistä :) Mutta huomioni alkoi kuva kuvalta enemmän kiinnittymään valitettavasi siihen, että lähes jokaisessa kuvassa suusi on puoliksi auki :/

Anonyymi kirjoitti...

Mooi
Löysin kans just su blogin ja haluisin iha sellasen perus meikki vinkin mis ei ois noit kaikii sideei luomi väreei vaa vaik jtn iha sellast mitä muutki pystys käyttää ja muute huom
oon 13 v. jote ei nii räväkkää (=
& mul ei ees oo paljo meikkeei :)
PS oot nätti

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Osaat tehdä todella kauniita silmämeikkejä! Juolahtipa mieleen kysyä, että olisiko sinulla vinkkejä musta-puna-hopeaan silmämeikkiin? Meikkaan itseni wanhojen tansseihin ja voin sanoo että olen hieman hukassa.. :)