perjantai 15. lokakuuta 2010

Suosikkituote: Hydracolor huulirasvat

Vaikka en ole ehtinyt vähään aikaan kirjoitella blogia, olen kuitenkin tehnyt erilaisia lookkeja, jotka ovat odottaneet julkaisua. Olen puhunut kuvassa näkyvistä Hydracolor huulirasvoista aikaisemminkin, mutta koska olen niin ihastunut niihin päätin käsitellä niitä tarkemmin ja tehdä lookit niihin liittyen. Kyseessä ovat siis eri väreissä saatavilla olevat huulirasvat, jotka antavat lähes huulipunatasoisen värin huulille.

Jos siis et pidä perinteisistä huulipunista, mutta haluaisit silti käyttää kauniita värejä, on nämä huulirasvat sinua varten. Pidän niistä itse juuri sen takia, että ne tuntuvat huulilla kosteuttavilta, kuten huulirasvat yleensäkin, mutta samalla saan myös huulille väriä. Ne ovat myös hyvin levittyviä, joten niitä on helppo lisäillä päivän aikana, vaikka ilman peiliä. Värin kestävyys taas ei ole ihan huulipunan veroista, joten lisäilyä joutuu todella tekemään jonkinverran. Hinnaltaan nämä huulirasvat ovat 5-6 euron luokkaa (Sokos) , joten mistään kalliista tuotteesta ei ole kyse. Omistan itse 4 sävyä, mutta saatavilla on useita muitakin vaihtoehtoja. Huulirasvat on jaoteltu ainakin luokkiin Classic, Volume ja Antiage, mutta en ole huomannut niissä mitään eroa, vaan olen valinnut omani värien perusteella.


Kuvassa vasemmalta alkaen Fuxia 24, huulirasva hukassa, mutta muistaakseni Peach, Classic 49 ja Antiage 42

Tein neljä lookkia, jossa käytin näitä huulirasvoja. Meikkien inspiraationa olivat julkkikset Scarlett Johansson, Rihanna, Kristen Stewart ja Taylor Momsen. Toivottavasti pidätte meikeistä.

Ei kommentteja: