perjantai 16. heinäkuuta 2010

Meikissä lilaa ja ruskeaa

Viime aikoina on ollut niin kuuma, että meikkien teko ei ole juurikaan innostanut. Olen kuitenkin hankkinut uusia tuotteita, joita halusin kokeilla ja päivän meikki syntyi niiden inspiroimana. Käytin pohjameikissä itselleni uutta tuttavuutta riisipuuteria (Palladio), jota Youtuben meikkigurut ovat suositelleet. Koska sää on nyt niin kuuma ja olosuhteet niin spesiaalit, en ehkä vielä halua arvoida puuterin tehokkuutta, vaan kerron sitten myöhemmin mitä mieltä olen siitä.

Kicksin alesta löysin Makeup Storen, High Tech Lighter-voidemaisen värin (sävy Earth) ja puuterimaisen luomivärin (sävy Pink metal). Muun muassa näitä kahta tuotetta käytin päivän silmämeikin luomiseen. Koska tuotteet olivan myynnissä alennushintaan, saattavat ne olla valikoimista poistuvia tuotteita, mutta lookin voi luoda toki muillakin vastaavilla väreillä.Silmämeikki:

Aloitin silmämeikin pohjustamalla luomet ensin Macin Soft Ochre -Paint Potilla ja sitten levittämällä lilaa voidemaista väriä liikkuvalleluomelle. Voidemaisen värin päälle levitin Makeup Storen lilaa luomiväriä. Halusin rajata lilan vain liikkuvanluomen alueelle. Käytin tummenman lilaa luomiväriä (Coastal Scents neutral palette) varjostuksen tekemiseen liikkuvanluomen ulkonurkkaan. Mikä tahansa tumma lila käy tähän tarkoitukseen. Luomivakoa sen sijaan varjostin lämpimän ruskealla (Grimas) ja häivyttelin väriä ylöspäin kohti kulmaluuta. Kulmaluun päälle ja luomen sisänurkkaan levitin lämpimän vaaleaa hennosti hohtavaa luomiväriä (Miners).

Yläluomelle tein mustat nestelainerirajaukset (Makeup Store) ja alaluomella ripsirajan sisäpuolella käytin tummanruskeaa kajalia (Grimas). Viimeistelin silmämeikin ripsarilla.
Muu meikki:

Tässä meikissä halusin tuodä lämpöä kasvoille, vaikka silmämeikissä käytinkin lilan sävyjä, joihin sopisi esim. viileän pinkki poskipuna. Käytin kuitenkin persikkaista poskipunaa, jotta sain luotua kesäisen lämpimän ilmeen kasvoille. Huulissa käytin Rimmelin nudea huulipunaa.

4 kommenttia:

catti kirjoitti...

Ooi, tosi kaunis meikki. Ihana! : )

Sophia kirjoitti...

Mikä Rimmelin puna ja sävy mahtaa olla kyseessä? Kaunis meikki :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä joku kerta nukke/Marie Anttoinette tyylisen meikin? Olisin kiitollinen siitä.

Anonyymi kirjoitti...

mistä ostin riisipaperit/puuterin on akuuttitarve
tilasitko ulkomaailmoilta vai saako lähempääkin?