maanantai 9. elokuuta 2010

Inspiraationa Kim Kardashian

Olen saanut useita pyyntöjä tehdä meikin, jonka inspiraationa on Kim Kardashian. Hän käyttää usein voimakasta meikkiä ja netissä on paljon kuvia hänestä erilaisissa meikkilookeissa. Päätin tehdä meikin, joka on hänen tyylisensä, mutta kuitenkin sen verran hillitty, että se sopii varmasti monille, jopa päiväkäyttöön. Lisäämällä dramaattiset tekoripset, on tämä lookki varmasti sopiva myös bilemeikiksi.

Silmämeikki:

Aloitin pohjustamalla luomet Macin Soft Ochre -Paint Potilla. Levitin ensimmäiseksi vaaleaa helmiäisluomiväriä liikkuvalleluomelle. Mitä metallinhohtoisempi sävy on, sitä parempi. Tein varjostuksen luomivakoon vaalean harmaalla luomivärillä. En varjostanut liikkuvaaluomea ollenkaan, jotta vaalea helmiäinen tulisi parhaalla mahdollisella tavalla esille.


Kimin meikit ovat utuisia ja usein hyvin huolellisesti häivyteltyjä. Siksi käytinkin runsaasti aikaa häivytellessäni harmaata väriä luomivaosta kohti kulmaluuta. Lisäsin luomivakoon myös tummempaa harmaata kolmiulotteisemman vaikutelman aikaansaamiseksi. Utuinen ilme syntyy helpoiten, kun varjostussävyjä lisää vähän kerrallaan kunnes on tyytyväinen meikin voimakkuuteen. Älä siis iske silmään voimakkaalla kädellä mustaa luomiväriä ja yritä sitten häivytellä sitä. Järkevintä on aloittaa vaaleammista sävyistä ja siirtyä sitten tummempaan varjostussävyyn tarpeen mukaan. Lopuksi levitin kulmaluun päälle kevyesti samaa vaaleaa helmiäistä, jota käytin liikkuvallaluomella.

Alaluomelle levitin suipon siveltimen avulla ensin tummempaa harmaata luomiväriä. Häivyttelin väriä vaaleammalla harmaalla alaspäin sumuisen vaikutelman luomiseksi. Silmieni muotoon ei sovi kovinkaan runsaan värin käyttö alaluomella, mutta voit toki halutessasi itse käyttää niin paljon väriä, kuin tuntuu hyvälle.

Viimeistelin silmämeikin mustalla nestelainerirajauksella yläluomella ja alaluomella ripsirajan sisäpuolella mustalla kajalilla. Kimin rajaukset ovat silmän sisänurkassa usein ohuet ja ulospäin paksunevat. Tee rajaukset, jotka sopivat parhaiten silmiesi muotoon. Päiväkäytössä rajaus voi olla ohuempi, mutta iltameikkiin sopii hyvin myös paksumpi ja dramaattisempi rajaus. Alaluomella Kim käyttää niin mustaa kuin vaaleaakin kajalia, joten voit valita itsellesi sopivamman vaihtoehdon. Lopuksi levitin runsaasti ripsaria. Iltakäytössä meikin kruunaa tekoripset.


Posket ja huulet:


Kim käyttää huulissa pääasiassa vaaleita sävyjä. Jos käytät silmämeikissä harmaita värejä kannattaa huuliin valita esim. metallinhohtoinen vaalean pinkki huulipuna ja poskille viileän pinkki sävy. Rusehtavampaan silmämeikkiin sopii varmasti upeasti päivettynyt olemus persikkaisine poskineen ja nude huulipuna.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meikkaat kyllä hyvin ja nätisti, mutta mua hämää, että meikit on värisävyistään huolimatta kaikki samanlaisia. Rajaukset ja kaikki..

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit kun kaunis meikki! Näkee että sulla on taitoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Minustakin tuntuu, että blogissa oli alussa enemmän vaihtelua ja että nyt ote on jotenkin persoonattomampi. Mutta toisaalta sen ymmärtää, jos työksesikin meikkaat.