keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Inspiraationa Megan Fox

En yleensä ehdi tai jaksa meikata päivän aikana kuin yhden kerran. Tämä tarkoittaa sitä, että kun haluan tehdä blogiini lookin joudun todennäköisesti kulkemaan meikki naamallani koko päivän. Jos ohjelmassa ei ole mitään erityistä voin tehdä dramaattisenkin meikin, mutta jos kyseessä on työpäivä, joudun usein kehittelemään hillitymmän lookin. Tänään otin inspiraatioksi Megan Foxin. Hänen meikkinsä on usein hyvin huoliteltu ja on selvää, että hänen kasvoillaan on paljon meikkiä. Meikin tyyli on kuitenkin sen verran hillitty, että se sopii minulle myös päiväkäyttöön. Olemme kaikki kuitenkin erilaisia ja jokun mielestä tämä meikki on selvästi iltakäyttöön paremmin sopiva. Koska halusin näyttää mahdollisimman paljon Meganilta, photoshoppasin hiukseni tummemmaksi ja silmäni sinisemmiksi. Meikki sopii kuitenkin varmasti myös vaaleampiin hiuksiin ja kaiken värisiin silmiin.Pohjameikki:

Tähän meikkiin voi valita meikkivoiteen oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan. Meganilla on korkeat poskipäät, joten käytin varjostuksia ja korostuksia kasvojeni muokkamiseen. Varjostukset voi tehdä varjostuksien tekoon tarkoitetulla tuotteella tai mattaisella aurinkopuuterilla. Korostukset voi tehdä, vaikka vaalealla helmiäisluomivärillä. Koska käytin viileän sävyistä huulipunaa, valitsin poskille pinkin poskipunan.

Kulmakarvat:

Koska tummensin hiuksiani tätä lookkia varten, jouduin myös tekemään kulmakarvoistani tummemmat. Käytin tummaa harmaanruskeaa tähän tarkoitukseen. Meganin kulmakarvat ovat luonnollisen tuuheat, mutta kuitenkin kauniin muotoillut. Pidä siis huolta, että kulmasi ovat huolellisesti siistityt hajakarvoista. Jos kulmakarvojen välissä on aukkoja, täytä ne käyttämällä karvojen väriä vastaavaa kulmakynää tai puuterimaista väriä. Meganilla on kulmissa korkea kaari, joka saa kulmaluun alueen näyttämään suurelta. Ei haittaa jos omien kulmiesi kaari ei ole yhtä korkea, sillä kulmaluuta korostetaan myöhemmin luomivärien avulla.Silmämeikki:

Pohjustin luomet Macin Soft Ochre Paint Potilla. Levitin ensimmäiseksi liikkuvalleluomelle helmiäispinkkiä luomiväriä. Meganin liikkuvanluomen tila on melko pieni, joten rajauksen jälkeen luomesta ei jää paljoakaan näkyviin. Tätä lookkia varten voit valita mieleisesi melko vaalean luomivärin levitettäväksi liikkuvalleluomelle. Varjostin luomivakoa hyvin vaalealla mattaisella ruskealla, mutta tähän tarkoitukseen sopii myös esim. mattainen aurinkopuuteri.
Seuraavaksi korostin kulmaluuta levittämällä ensin mattaa valkoista luomiväriä. Jatkoin korostamista levittämällä mattavärin päälle luonnonvalkoista helmiäistä.

Rajaukset tekevät tästä meikistä seksikkään. Meganin rajaukset ovat silmän sisänurkasta ohuet ja ulkoreunasta paksut. Tähän lookkiin voi tehdä hyvinkin dramaattiset rajaukset. Rajasin silmät ensin ylä- ja alaluomella mustalla kajalkynällä ja levitin rajauksen päällä mustaa luomiväriä. Tein rajauksesta luomivärin avulla utuisen. Lopuksi rajasin yläluomen vielä mustalla nestelainerilla. Viimeistelin silmämeikin ripsivärillä.

Huulet:

Megan käyttää usein huulissaan myös kirkkaita värejä. Tähän meikkiin valitsin keskitumman pinkin huulipunan. Rajasin ensin huulet luonnollisensävyisellä rajauskynällä. Koska Meganin huulet ovat supermuodokkaat, jouduin niitä jäljitelläkseni tekemään huulistani rajauksen avulla paksummat, vaikka omat huuleni ovatkin melko täyteläiset. Levitin huuliin ensin huulipunaa siveltimen avulla ja viimeistelin meikin reilulla määrällä väritöntä huulikiiltoa.

Jos mieleesi tulee jokin julkkis, jonka meikkiä haluaisit minun käyttävän inspiraationa, laita ehdotuksesi tulemaan kommenttina tai sähköpostina.

11 kommenttia:

tahma kirjoitti...

Ihanaa nähdä teemameikkejä pitkästä aikaa :) Mielestäni onnistuit aika hyvin tässä meikissä, muistuttaa ilman muuta sitä, missä Megan on totuttu näkemään.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Upeita meikkejä teet ja olisi todella hauskaa nähdä sinun versiosi Lady gagan meikistä!!

meikap kirjoitti...

Joo, Lady Gaga -look olisi mahtava :) Samoin Penelope Cruzin meikki olisi hauska nähdä. Tiedäthän, se jossa silmissä on voimakkaat rajaukset ja paljon ripsiväriä :)

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin mielelläni nähdä sinun tulkintasi Dita von Teesen meikistä :----)

Saara-Mirjami kirjoitti...

http://www.menaiset.fi/mediabank/image/1140_article.jpg

Kiva kun bloggailet taas! Oot kyllä niin taitava. Haluaisin nähdä joskus tuollaisen chisu tyylisen meikin, koitin ettiä kuvaa, ehkä tuo ylläoleva linkki vastaa ajatustani.

Anonyymi kirjoitti...

olisi mahtavaa jos tekisit méikin jonka inspiraationa olis kat von d. hänellä silmämeikki on aina niin huoliteltu. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Makeeta että blogaat jälleen! Minä puolestani haluaisin nähdä Angelina Jolie -tyyliä!

Saara-Mirjami kirjoitti...

kuulisin myös mielelläni kokemuksiasi inglot ja gosh meikeistä.

Sensu kirjoitti...

Kim Kardashianin meikkityyli olisi todella mukava nähdä ! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Itseänikin kiinnostaisi Kim Kardashian tai Kat Von D -meikki. Myös Gwen Stefani -look olisi mahtava! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tee Scarlet Johansson-meikki, sellainen kuin mainoksissa, ei siis ihan se perus 50-luvun tyylinen, jossa on myös nähty punaisella matolla.