tiistai 11. helmikuuta 2014

Tuote tiistai: ELF Mineral lipstick

Mainitsin tammikuun suosikkituotteissani ELF Mineral huulipunan sävyssä Runway Pink. Kyseessä ei suinkaan ole ainoa omistamani Mineral puna, joten ajattelin esitellä kokoelmani. Kyseiset huulipunat ovat kaikki miellyttävän tuntuisia huulilla, ja upean peittäviä. ELF:n nettisivuilla niiden hinta on 6 €, mutta kannattaa olla tarkkana, sillä usein sivulla on meneillään ale- kampanjoita. Omani sain muistaakseni 50% - alennuksella, joten olin valmis hankkimaan useampia sävyjä, enkä joutunut pettymään.
Kokonaisuudessaan Mineral -sarja pitää sisällään 17 huulipunasävyä, joista itseltäni löytyy kahdeksan. Vaikka kaikki sävyistä ovat omalla tavallaan kauniita, olen silti löytänyt niistä omat suosikkini. Runway Pink on mielestäni kaikille must have- sävy. Luonnollisista sävyistä pitävälle lämmin Party Pink ja viileämpi Pouty Petal ovat varmoja hankintoja. Syksyllä käytin sävyä Rich Rasberry lähes päivittäin, mutta kevättä kohti kaipaan ehkä hieman kirkkaampia värejä.

Vähiten olen käyttänyt sävyjä Natural Nymph ja Rosy Tan, jotka molemmat ovat mielestäni hieman hankalia käyttää. Natural Nymph on todella vaalea nude, joka tekee kasvoista ehkä hieman elottoman näköiset. Rosy Tan sen sijaan on kaunis sävy, mutta ehkäpä hieman liian ruskea minun makuuni.


  
Natural Nymph
(kuvassa ensimmäinen vasemmalta)

Todellinen vaalea nude, joka peittää huulien luonnollisen sävyn täysin.
Ei anna kovin luonnollista lopputulosta, mutta on täydellinen niille, jotka rakastavat perinteistä nude - lookkia.Runway Pink
(esitelty aiemmin tammikuun 2014 suosikit - postauksessa)

Luonnollisempi aavistuksen pinkkiin taittava nudesävy. Varmasti kaikille sopiva huulipuna, joka on upea yhdistettynä tummempaan silmämeikkiin.


Party Pink
(Kuvassa toinen vasemmalta)

Lämmin persikkainen pinkki. Monikäyttöinen sävy, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön.


Pouty Petal
(Kuvassa kolmas vasemmalta)

Viileämpi pinkki sävy, jolle varmasti löytyy paikka jokaisen meikkikokoelmassa.


Rich Rasberry
(Kuvassa keskellä)

Hieman tummempi marjaisa puna, jolla on helppo aloittaa tutustuminen voimakkaampiin huulipunasävyihin.Rosy Tan
(Kuvassa kolmas oikealta)

Selkeästi ruskeaan taittava puna, joka ei ehkä ole kaikkien mieleen. Toimii varmasti upeasti niillä, joilla on tummempi ihonsävy.


Ripe Rose
(Kuvassa toinen oikealta)

Lämmin luonnollisen punainen sävy, joka sopii myös liian kirkkaita värejä pelkääville.Cheerful Cherry
(Kuvassa ensimmäinen oikealta)

Kirkas lämmin punainen, joka on upea sävy, mutta ehkä hieman haastava kaikkein vaaleaihoisimmille.

3 kommenttia:

Henna L kirjoitti...

Kiitos paljon tästä postauksesta. Minä ainakin toivoin, et tekisit tän :).

-Jenni- kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! ELF:n sivuilla näytti olevan uutuutena kosteuttavia huulipunia, joten taidan tilata niitä seuraavaksi :)

jatta kirjoitti...

Mulla on myös pari noita mineral-sarjan huulipunia ja ovat aivan loistavia! Oma suosikki sävy on Barely Bitten, joka on marjaisa punainen. Aivan ihana iltameikkiin ja sopii ainakin mun kasvoille paljon paremmin kuin klassisemmat punaiset.