maanantai 24. helmikuuta 2014

Inspiraationa Beyoncé

Beyoncén uuden Rise -hajuveden lanseeraus on nyt helmikuussa ja kun näin hänen lookkinsa kyseisen tuoksun mainoskuvissa, inspiroiduin tekemään siitä oman versioni. On toki selvää etten näytä Beyoncélta, mutta ehkäpä juuri siksi pidinkin niin paljon hänen meikistään, sillä se on helposti muokattavissa jokaiselle sopivaksi. Kultainen silmämeikki on tämän lookin keskeinen osa. Rohkeat metallinhohtoiset sävyt ovat tulevan kesän yksi suurimmista trendeistä. Beyoncé antaa hienon esimerkin siitä, kuinka villeimmätkin trendit voi soveltaa käyttökelpoisiksi. Tutustu alkuperäiseen lookkiin ja  Beyoncén uuteen naiselliseen Rise- tuoksuun tarkemmin katsomalla alla oleva video.                                                           
Beyoncé haluaa tuoksullaan saada kaikki tuntemaan olonsa seksikkääksi ja vahvaksi. Myös hänen lookkinsa tukee tätä sanomaa. Viettelevän hohtavan smoky eye- meikin parina on luonnollinen kasvo ja huulimeikki. Itse toteutin silmämeikin Urban Decay Naked 2 - paletin sävyillä, mutta käytetyt sävyt on helppo korvata myös muiden merkkien tuotteilla. Kaikki mitä tarvitset on vaalea korostusväri kulmaluulle, koko liikkuvalleluomelle hohtava keskiruskean sävy sekä kultainen kimalleluomiväri. Alla listattuna kaikki käyttämäni tuotteet.

Onko jotain uusia meikkitrendejä tai julkkislookkeja, joista haluaisitte nähdä minun tekevän oman versioni? Laittakaa toiveita tulemaan niin toteutan niitä mielelläni.


Pohjameikki:


MaxFactor Face Finity - meikkivoide (sävy Nude 47)
Maybelline Fit me- peitevoide (sävy 02)
Benefit Erase Paste - peitevoide silmänalusiin (sävy 02)
Mac Mineralize Skinfinish Natural (sävy Medium)
The Body Shop  - aurinkopuuteri (sävy 03)
Dior Shimmer Powder (sävy 002 Amber Diamond)


Silmämeikki:
Mac Paint Pot - silmämeikinpohjustusaine (sävy Painterly)
Urban Decay Naked 2 - paletti (sävyt Foxy, Half baked ja Snakebite)

Inglot geelilaineri (sävy 90 tumma ruskea)
L'oreal Voluminous - ripsiväri
Huulet:

ELF Mineral Lipstick (sävy Runway Pink)
Chanel huulikiilto (sävy 357 Nude Pinkki)
Ei kommentteja: