keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Nopea ja nuorekas juhlameikki

Halusin tehdä nuorekkaan lookin, joka sopii juhlaan, mutta on todella nopea ja helppo toteuttaa. Kaikki eivät halua vaivata päätänsä monimutkaisellä silmämeikillä, mutta haluavat kuitenkin näyttävän lopputuloksen. Käytin tässä meikissä vain muutamaa luomiväriä, ja lisäsin meikkiin  näyttävyyttä tekoripsillä.

Jos luomivärien hävyttelu tuottaa vaikeuksia kannattaa valita metallinhohtoisia luomivärejä, jotka häivyttyvät helposti. Lisäksi hohtava luomiväri heijastaa valoa luoden silmään kolmiulotteisen vaikutelman ilman, että tarvitsisi käyttää useita sävyjä. Valitsin tähän meikkiin vaalean lilan sävyn, mutta mikä tahansa vaalea luomiväripigmentti käy.

 Sekoitin mieleiseni sävyn kahdesta väristä (kuva alla)


Korostuksena kulmaluulla (paletin vaalein sävy)

Valitse mieleisesi sävy, joka sopii esim. asusi tai silmiesi väriin. Jos kirkkaammat sävyt pelottavat, perinteset metallinhohtoiset sävyt ovat turvallinen valinta. Kokeile vaikka shampanjan tai bronssin sävyjä (katso kuva alla). Kevääseen sopivia valintoja ovat metallinhohtoiset pastellisävyt. Koska käytän tässä meikissä luomiväriä kostutetulla siveltimellä, on järkevin valinta käyttää irtoluomiväriä. Näitä luomivärejä on saatavilla lukuisissa väreissä esim. Goshilta tai Makeup Storelta.


Tekoripset tuovat helposti näyttävyyttä katseeseen. Jos haluat pitää lookin kuitenkin melko luonnollisena tai et ole kovin tottunut ripsien liimaaja, kokeile puolikkaita ripsinauhoja. Leikkaa siis ripsinauhat (katso alla) puoliksi ja liimaa uloimmat osat silmien ulkonurkkiin. Puolikas ripsinauha on kokonaista helpompi liimata paikoilleen ja se antaa luonnollisen kissamaisen katseen.

 
Silmämeikki: 
- Pohjustus Mac Paint Pot sävy Soft Ochre
- Liikkuvallaluomella sekoitettuna Gosh Effect Powder sävy Blue Bell
  ja Bare Minerals pigmetti sävy Heart
- Korostuksena kulmaluulla Wet 'n' Wild Walking on Eggshells -paletti sävy Browbone
- Rajauksena Maybelline Drama Eyes - kajalkynä sävy Dark brown
- Tekoripset Seppälän oma merkki (valittavana kahta erilaista mallia)

Huulet:
- Rimmelin huulipuna sävy 700 Nude Delight
- Nyx Mega Shine Lip Gloss sävy Frosted Beige

Katso alla oleva video jos haluat nähdä kuinka tämä lookki syntyi.3 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Ihana hehkuva meikki!

Carolin kirjoitti...

näytät todella hienolta :) xx

http://minboudoir.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tykkään sun tekemistä meikeistä tosi paljon! Kuudennen luokan kevätjuhla on lähestymässä, joten osaisitko neuvoa jonkin luonnollisen näköisen silmämeikin, joka samalla olisi samalla juhlallinen?:)