tiistai 29. joulukuuta 2009

Raikkaan utuinen meikki

Toivottavasti olette kaikki viettäneet oikein ihanan ja rauhallisen joulun. Nyt kun joulu on ohi, on aika palata meikkilookkien pariin. Olen vielä jonkin aikaa lomalla töistä ja koulusta, joten minulla on hyvin aikaa tehdä erilaisia lookkeja. Siispä jos teillä on jotain toiveita meikeistä, joita haluaisitte minun tekevän, laittakaa kommentteja tai sähköpostia tulemaan. Toiveita on jo nyt tullut, joten pyrin toteuttamaan ne ensimmäisenä, mutta myös lisää saa tulla. Lisäksi ajattelin tehdä mahdollisimman pian muutaman uudenvuoden bilelookin.

Tämä meikki on värisävyiltään melko raikas, mutta kuitenkin utuinen. Käytin luomiväreinä hopeaa, vihreää ja mustaa, mutta pidin lookin kuitenkin melko hillittynä. Käytin itse hopean parina vihreää, sillä se sopii mielestäni hyvin silmieni ja hiusteni väriin, mutta toki muitakin värejä voisi käyttää. Tähän meikkiin sopisivat oikein hyvin myös esim. sininen, turkoosi tai lila.


Aloitin silmämeikin pohjustamalla luomet Macin Painterly Paint Potilla. Lisäksi levitin Coastal Scents hopeista geelilaineria (Platinum) liikkuvanluomen sisäosaan ja vihreää geelilaineria (Envious) luomen uloinpaan osaan. Tein näin, jotta luomivärien sävyt tulisivat paremmin esille, mutta tämän vaiheen voi jättää myös väliin. Tämä meikki on melko yksinkertainen, sillä luomella ei käytetä kovinkaan montaa sävyä.

Leivitin hopeisen pohjustuksen päälle hopeista luomiväriä. Liikkuvanluomen keskiosasta silmän ulkonurkkaan asti levitin vihreää mattaluomiväriä. Häivyttelin nämä kaksi sävyä yhtymään tosiinsa rajattomasti. Häivyttelin vihreää myös hieman luomivaosta ylöspäin kohti kulmaluuta. Kulmaluun päällä käytin lähellä ihoni sävyä olevaa luomiväriä. Myös hopeaa voisi käyttää korostusvärinä kulmaluulla, mutta se tekee meikistä helposti liian dramaattisen arkikäyttöä ajatellen.
Rajasin silmät mustalla kajalilla, jonka päälle levitin mustaa luomiväriä. Tein rajauksesta luomivärin avulla utuisen pehmeän. Levitin kajalia myös alaluomelle ripsirajan sisäpuolelle. Lisäksi levitin aivan ripsirajan tuntumaan ensin mustaa luomiväriä. Sitten häivyttelin mustaa jo aikaisemmin käyttämälläni vihreällä. Värejä voi levittään alaluomelle oman mieltymyksensä mukaan. Itse halusin meikistä utuisen, joten käytin myös alaluomella melko reilusti väriä, jonka häivyttelin huolella. Lopuksi levitin hopeista luomiväriä kyynelkanavan ympäristöön tuomaan valoa katseeseen. Viimeistelin silmämeikin ripsarilla. Huulissa käytin nudea punaa (Rimmel) ja poskilla kevyen persikkaista poskipunaa.


11 kommenttia:

Serafia kirjoitti...

Olen ajatellut tilata Coastal Scents-tuotteita jo jonkin aikaa. Minkälaisia kokemuksia sulla on kyseisestä kaupasta, lähinnä toimitusten suhteen? Kestikö kovinkin kauan toimituksen saapuminen, oliko ongelmia jne.

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin sitä turkoosia silmämeikki :>
Jotain valkoista, ja turkoosia ( Itselläni on kolme eri sävyä) Kiitos jos voisit tehdä :)

Sanni kirjoitti...

Todella kaunis meikki! Mistä olet hankkinut tuon poskipunan?

Saara-Mirjami kirjoitti...

Hei! Halusin vaan kehua taas blogiasi, todella mukava kirjoitustyyli sinulla, sisareni joka ei edes ole mitenkän erityisen kiinnostunut meikkaamisesta lukee blogiasi myös, koska siinä on lämmin kiva tunnelma.
Olen oppinut paljon tekstejäsi lukemalla! Amatöörimeikkaaja saa tällaisesta kyllä tosi inspiroivaa ja arvokasta tietoa, olen monesti ihmetellyt miten tämmöinen voikaan olla ilmaista. :)

mutta siis, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, oletko nyppinyt kulmakarvasi lähes kokonaan?

-Jenni- kirjoitti...

Hei Serafia!
Kiitos kysymyksistäsi.
Käsittelen Coastal Scents- aihetta blogissani tarkemmin mahdollisimman pian. Toivottavasti näistä tiedoista on kuitenkin apua ensihätään. Minulla on coastalscents-nettikaupasta hyviä kokemuksia. Toimitus on ollut suhteellisen nopeaa ja tavarat on toimitettu reilussa viikossa. Varaudu kuitenkin siihen, että jos tilauksesi suuruus on yli 45 dollaria, pakettia ei toimiteta kotiin, vaan se täytyy noutaa tullista. Silloin tulee myös varautua arvonlisäveron maksamiseen.

-Jenni- kirjoitti...

Hei Sanni!
Kiitos kommentistasi!
Tykkään sekoitella eri poskipunasävyjä, joten en osaa mainita mitään tiettyä väriä. Käyttämäni poskipunat ovat Coastal Scents-poskipunapaletista, jonka yritän esitellä mahdollisimman pian blogissani.

-Jenni- kirjoitti...

Hei Saara-Mirjami!
Kiitos ihanasta kommentistasi. En pidä itseäni mitenkään lahjakkaana kirjoittajana, joten kommenttisi lämmittää mieltäni todella paljon. Pelastit päiväni!

-Jenni- kirjoitti...

Hei Anonyymi!
En ole nyppinyt kulmakarvojani, mutta olen joskus nuorena ja tyhmänä vetänyt kulmakarvani olemattomiksi kulmakarvaveitsellä...valitettavasti ne eivät ole kasvaneet takaisin niin kuin olisin toivonut.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan :(. Höh, harmi kulmakarvoja.

Toistan muuten samaa kun Saara-Mirjami, en itsekään ole ollut mikään meikkiaktiivi, en pitänyt itseäni tarpeeksi "taiteellisena" osatakseni homman, mutta sinun vinkeilläsi on harmaa hiirikin alkanut uskaltaa kokeilla. Kiitos paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! :) Tuli kuin tilauksesta, sopii hienosti tähän päivään, kohta menen nimittäin tämä meikki kasvoillani serkun rippijuhliin.