keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Inspiraationa Victoria Beckham

Minua pyydettiin tekemään meikki Victoria Beckhamin kuvan perusteella. Koska kuvasta oli hieman hankala nähdä millainen meikki oikeastaan oli, päädyin katsomaan muitakin hänen kuviaan. Tein siis meikin, jossa käytin värejä ja tekniikoita, joita Victorian meikeissä näkyy usein. En siis mitenkään kuvittele näyttävänä häneltä, vaan käytin hänen kuviaan inspiraation lähteenä. Toivottavasti pidätte tästä lookista, sillä sitä oli ainakin hauska tehdä.


Pohjustussävy liikkuvalleluomelle (Coastal Scents)

Varjostussävy luomivakoon (Grimas)Luomivärisävy liikkuvalleluomelle (CS)
Korostussävy (CS)


Aloitin meikin pohjustamalla luomet tavalliseen tapaani Macin Painterly Paint Potilla. Lisäksi levitin liikkuvalleluomelle pohjustukseksi sinistä geelilaineria. Victorialla on ruskeat silmät, joten hän käyttää silmien värin korostamiseksi tummissa meikeissä mustan sijasta usein tummaa sinistä. En kuitenkaan halunnut meikin olevan liian sininen, joten levitin liikkuvalleluomelle pohjustuksen päälle harmaanruskeaa luomiväriä. Näin sain aikaiseksi kauniin sävyn, joka on vain aavistuksen sininen. Sinisen pohjustuksen käyttäminen ei tietenkään ole välttämätöntä, mutta mielestäni se antaa hauskan ilmeen meikille.Toinen tyypillinen piirre Victorian meikissä on lämpimän ruskean käyttäminen luomivaossa ja sen yläpuolella. Katseeseen tuli paljon lämpöä, kun levitin mattaista ruskeaa sävyä luomivakoon ja häivyttelin ylöspäin kohti kulmaluuta. Victorian silmämeikeissä on usein käytetty paljon vaaleaa helmiäistä. Levitin helmiäistä kulmaluun päälle ja silmän sisänurkkaan kyynelkanavan ympäristöön.Rajasin silmät mustalla kajalilla. Alaluomella levitin kajalia ripsirajan sisäpuolelle. Rajaukset ovat Victorian meikeissä tärkeässä osassa ja ne voivat olla hyvinkin dramaattiset. Hän käyttää usein myös luomiväriä alaluomella, utuisen vaikutelman aikaansaamiseksi. Itse levitin ensin hieman jo aikaisemmin käyttämääni sinistä geelilaineria alaluomelle ja sen päällä käytin harmaanruskeaa luomiväriä. Viimeistelin silmämeikin ripsarilla.

Victorian kasvot ovat todella päivettyneen näköiset, joten käytin kasvoilla reilusti aurinkopuuteria. Poskilla hänellä on aina todella lämmintä punaa, joka on lähes ruskeaa. Poskipunan tilalla voikin käyttää ihan hyvin pelkkää aurinkopuuteria. Itse sekoitin oranssia poskipunaa ja aurinkopuuteria sopivan värin aikaansaamiseksi. Victorian huulet ovat lähes aina persikkaisen nudet ja niissä on väritöntä kiiltoa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea meikki!

Sain joululahjaksi keltaisen luomivärin enkä oikein osaa käyttää sitä. Voisitko mahdollisesti tehdä meikin, jossa käytät keltaista luomiväriä. :)

Linda kirjoitti...

Ihanat kuvat!En ekasta kuvasta tunnistanut sinua ,kun on ruskeat piilarit,luulin että se oli sen Victorian kuva:D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Törmäsin blogiisi ihan sattumalta ja jäin ihan koukkuun :) Niin ihania meikkejä ja hyödyllisä vinkkejä. Käytän usein itse valkoista, harmaata ja mustaa silmämeikissäni, koska rohkeus ei riitä muuhun. Syynä tähän ovat punaiset silmälasini, joiden takia en uskalla käyttää muita värejä, koska pelkään näyttäväni sirkuspelleltä kirkkaan värisessä meikissä ja punaisissa laseissa :) Voisitkohan joskus käsitellä tällaista asiaa postauksissasi, mitä ammattilainen ajattelee asiasta. Kiitos todella paljon ja mukavaa Uutta Vuotta!

Aija kirjoitti...

VAU, hirmu kaunis meikki :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei nyt pahalla mutta, ei hyvälläkään...
Onko nuo kuvat pakko muokkailla niin, että meikit ja ihosi näyttää epäluonnollisen täydelliseltä?
Meikeistä ei saa kunnollista kuvaa eikä sen kummemmin oikeista taidoistasi. Arvostan yleensä sitä, että naamakuvissa ollaan ihan aitoja ihmisiä eikä blurrattuja muovinukkeja.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sinun suuri Coastal Scents luomiväripaletti, onko se se missä on 88 sävyä? :) Jos, niin paljonko maksoit siitä? Itsekkin olen miettinyt hankkimista. Ja kiitokset aivan upeista meikki ideoista ! :)

Anonyymi kirjoitti...

ootan uutta postausta....