perjantai 19. joulukuuta 2008

Elf-meikki

Tein meikin uusilla Elf-meikeilläni ja nyt käyn vähän läpi ajatuksiani tuotteista. Luomiväreissä käytin Duo eye shadow- palettia (berrymix). Olin hieman pettynyt, sillä värin voimakkuus luomilla oli todella kevyt, vaikka väriä yritti lisätä useamman kerroksen. Lisäksi tuntui, siltä kuin voidemainen luomiväri olisi jäänyt vain ihon pinnalle rasvaisena kerroksena. Yritin lisätä värin voimakkuutta laittamalla voidemaisen värin päälle saman sävyisiä puuterimaisia luomivärejä, mutta värien häivyttäminen tuntui todella hankalalta. Sain oikein kunnolla häivytellä sävyjä ennen kuin olin tyytyväinen lopputulokseen. Elfin voidemaiset luomivärit eivät siis ole hyviä pohjia muille luomiväreille, mutta kevyille silmämeikeille ihan ok tuotteita.
Käytin elfin siveltimistä luomivärisivellintä, joka oli aika pehmeä, mutta varmasti, kun totun siihen se on ihan hyvä. Silmän ruskeat kynärajaukset pehmensin käyttämällä Smudge eye brush- sivellintä ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Ripsentaivutin tuntui hieman jäykältä, enkä oikein saanut sitä aseteltua tarpeeksi lähelle silmiä. Lopulta taivutin ripset vielä vanhalla ripsentaivuttimella. Elfin ripsiväri oli ihan toimivaa. Ripsistä tuli todella erotellut, eikä paakkuja syntynyt edes useamman kerroksen levittämisen jälkeen. Toisaalta joku saattaa pitää enemman tuuheuttavammasta ripsarista. Lisäksi täytyy mainita, että kesti melko kauan ennen kuin ripsiväri kuivui kunnolla, joten sotkemisen vaara lisääntyy.

Käytin meikkivoiteen levittämiseen elfin sivellintä, joka toimi myös hyvin.
Poskille laitoin All over cover stickiä (pink lemonade) ja lopputulos oli kivan luonnollinen. Testasin myös ihon virheiden peittämiseen tarkoitettuja cover stickejä, joiden peittävyys oli hyvä. Tuotteen pysyvyyden pystyn arvioimaan vasta myöhemmin. Huulissa käytin pelkästään vaalean pinkkiä huulikiiltoa, jonka peittävyys oli niin hyvä, että olisi voinut luulla alla olleen huulipunaa. Hyvä tuote siis. Kokonaisuutena tuotteista voisi antaa ihan hyvän arvosanan. Jatkan tuotteiden kokeilua edelleen ja palaan asiaan varmasti myöhemmin.

Tämä meikki on esimerkki siitä kuinka voi saada aikaan dramaattisemman lookin käyttämällä meikissä vastavärisävyjä vaatetukseen nähden. Laitoin päälle vihrän paidan, ja silmissä käytin lilansävyjä, jolloin molempien värien teho voimistuu. Lisäksi silmistäni tulee vihreämmät lilansävyjen avulla. Tämä ei kuitenkaan ole suosikkivärini silmämeikissä, sillä lämpimät sävyt sopivat iholleni paremmin.
Ei kommentteja: