keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Suosikki huulipunia ja kiiltoja - Syksy 2014

Kesällä en yleensä innostu käyttämään kovinkaan paljon värikkäitä huulipunia ja kiiltoja arkimeikissäni, vaan pitäydyn pitkälti luonnollisissa sävyissä. Toki myös syksyllä käytän vaaleampia sävyjä, mutta rohkaisen mieleni käyttämään myös voimakkaampia värejä. Tässä muutama suosikkini, joita olen käyttänyt paljon viime aikoina.

1. Nyx Butter Gloss - sävy Creme Brulee
Tämä huulikiilto on suosikkini tummempien silmämeikkien parina, mutta se toimii myös aina hyvin päivinä, kun en halua käyttää paljon aikaa huulimeikin tekoon. Väri on kaunis sellaisenaan tai käytettynä huulipunan päällä. Ostin omani käydessäni viimeksi Saksassa, mutta Nyxin tuotteita on tilattavissa mm. Nelly.comista
2. MAC Lipstick - sävy Hot Gossip

Syksy on oikeastaan ainoa ajankohta, jolloin käytän mielelläni marjaisen punaisia huulipunia. Macin Hot Gossip on yksi suosikeistani, sillä se tuo väriä huuliin hillityllä tavalla. Alla olevassa kuvassa käytin huulipunan päällä Nyxin Creme Brulee - huulikiiltoa. Huulipuna toimii kuitenkin oikein hyvin sellaisenaankin. Macin tuotteita on saatavilla Suomessa Stockmannilta.
3. Elf Lipstick - sävy Cheerful Cherry

Rakastan punaisia huulia ja yksi suosikkisävyistäni on ELF Cheerful Cherry. Huulipuna on hieman syvemmän sävyinen ja mielestäni sen takia paljon sopivampi myös arkikäyttöön kuin kirkkaammat punaiset huulipunat. Edullisia ELF- meikkejä on tilattavissa merkin omilta sivuilta.