sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Cherryculture -tilaus

Sain vihdoin tämän viikon keskiviikkona malttamattomana odottamani paketin Cherryculture.comista. Tilasin useita Nyxin luomivärejä ja muutaman huulikiillon ja huultenrajauskynän, eikä paketin hinnaksi postikuluineen tullut kuin 55 euroa. Olen ollut kovassa flunssassa koko loppuviikon, enkä ole juurikaan jaksanut meikkailla. Tarkoituksenani on kuitenkin tehdä lookkeja Nyxin luomiväreillä mahdollisimman pian. Jos joku hankkimistani väreistä kiinnostaa erityisesti ja haluaisit minun käyttävän sitä lookissa, laita minulle kommentti/viesti tulemaan.

En ole ennen käyttänyt Nyxin luomivärejä, mutta alustavan näkemykseni mukaan ne ovat voimakaspigmenttisiä, hyvin levittyviä ja värivalokoimaa löytyy varsin mukavasti. Luomivärin koostumus on todella pehmeää, joten voisin kuvitella, että ne hajoavat helposti, jos niitä pudottelee lattialle. Samasta syystä luomivärit karisevat myös hieman, jos värin alla ei käytä pohjustuksena esim. voidemaista luomiväriä.

Huonona puolena voi joku myös pitää sitä, että Nyxin luomivärivalikoimassa ei ole kovinkaan paljon mattaisia sävyjä (varsinkaan kirkkaammissa väreissä). Sen sijaan tarjolla on monia voimakkaasti kimaltavia, metallisia tai hennon hohtavia sävyjä. Cherryculturen sivuilla on värien nimien perässä mainittu luomivärin koostumus (metallic, matte jne.), jonka tarkoitus on auttaa tilauksen tekijää. Valitettavasti kaikkien luomivärien kohdalla tiedot eivät pitäneet ihan paikkaansa. Esim. sininen Atlantic luomiväri on sivun kuvauksen mukaan mattaväri, mutta kuten alla olevasta kuvastakin näkee, ei väri näytä kovinkaan mattaiselta. Tämä ei kuitenkaan ole varmastikaan Nyxin vika, vaan Cherryculture.comin ongelma.

Pidän kuitenkin hankkimistani luomiväreistä ja sain mielestäni koottua itselleni hyvän kokonaisuuden erilaisia sävyjä. Lisäksi täytyy ottaa huomioon luomivärien edullinen hinta. Sain luomivärit kappale hintaan 3,99$ eli 2,82 eurolla/kpl, joten hinta- laatusuhde on mielestäni ihan kohdallaan.(Yläpuolella olevat värit on lueteltu vasemmalta oikealle. Olen merkinnyt suosikkini vihreällä ja ne, joihin en ole niin tyytyväinen punaisella)

Silver - Greyish brown - Dark Gray - Black

Suosikkejani kuvan luomiväreistä ovat Silver ja Black. Silver on voimakkaan metallinen, joten olen todella tyytyväinen siihen. Black on voimakaspigmenttinen mattamusta ja varmasti yksi parhaista mustista luomiväreistä, joita omistan.

Greyish brown on hyvä luomiväri, mutta odotin sen olevan hieman ruskeampi. Väri on perus harmaa, vaikka värin nimi antaa ymmärtää toisin.
Champagne - Taupe pearl - Dark Brown - Volcano

Suosikkejani ovat Taupe pearl, joka on upea ruskeaan taittuva hohtava sävy sekä Volcano, joka on kaunis metallinen lämmin ruskea.

Dark Brown oli lievä pettymys, sillä luulin värin olevan tummempi. Kaunis väri kuitenkin, vaikka ei se mitä odotin.


Rust - Deep purple - Metallic deep brown

Suosikkejani ovat Deep purple ja Metallic deep brown, sillä ne sopivat täydellisesti yhteen, mutta ovat upeita myös erikseen.


Herb - Atlantic - Frosted ocean

Suosikkini on Herb, sillä on vaikeaa löytää arkikäyttöön sopivaa neutraalia vihreää, mutta kullanhohtoinen Herb on juuri sellainen.

Atlantic on ihana väri, mutta odotin sen olevan mattaväri, kuten cherrycuturen sivuilla kerrottiin. Kyseessä on kuitenkin helmiäissävy.

3 kommenttia:

catti kirjoitti...

Multa löytyy tuo Champagne ja se on tosi kiva väri koko luomelle ja vähän ylöspäinkin, ettei tarvitse muita sävyjä heittää luomelle aamulla kun on kiire : ) tosin väri ei pysy pitkään luomilla, muttei se nyt mua ole haitannut. Sitten multa löytyy myös sävy Brown, joka ei kyllä näy paljoa minnekään, harmi : / se on aina yhtä arvaamista, minkälaisen luomivärin NYX iltä saa..

Sylvi kirjoitti...

Suosittelen sulle Sleek Makeup tuotteita. En oo mikä meikkaja, mutta joskus tilasin heidän tuotteita ja oon niin tyytyväinen :3
tästä linkistä löydät heidän shopin :)

http://www.sleekmakeup.com/en/categories/eye-shadow-17.aspx Mul on toi Sunset paletti ja Circus, mikä oli limited editionista. Ja koska rakastat meikin, niin ajattelin, että voisin suositella sen sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on ihana! Lempiblogini. Mulla ois kyssäri. Kummasta on kannattavampaa tilata Cherry Culturesta vai Coastal scentistä? Onko cherry culturen amuse merkki hyvä? Kitti etukäteen jos vastaat.