keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Joulun odotukseen sopiva meikki

Jouluun on vielä kuukausi aikaa, mutta olen silti jo ihan joulutunnelmissa. En kuitenkaan vielä halua innostua liikaa ja alkaa ripustella asuntooni jo nyt joulukoristeita. Sen sijaan olen juonut lämmintä glögiä ja kaivanut esille vuodenaikaan sopivat meikit. Tänään tein meikin, jossa niin silmä- kuin huulimeikissä on voimakkuutta, mutta lookki on silti tarpeeksi hillitty käytettäväksi myös päivällä. Mielestäni huulia ja silmiä voi korostaa yhtäaikaa, kunhan meikkisävyt on valittu huolella. Tällä meikillä selviytyy varmasti työpaikan joululounaasta, pikkujouluista tai vaikka ihan perus lahjojenshoppailureissusta.











Aloitin silmämeikin pohjustamalla luomet Macin Paint Potilla. Lisäksi levitin Coastal Scents hopeista geelilaineria (Platinum) liikkuvalleluomelle. Tämän pohjustuksen päälle luomen sisänurkassa levitin hopeista luomiväriä. Liikkuvanluomen keskiosasta aina ulkonurkkaan asti käytin kimaltavaa hiekansävyä. Käytin samaa väriä myös tummempien sävyjen häivyttämisen apuna kulmaluulla. Tummensin silmän ulkonurkkaa ja luomivakoa mattaisella munakoison värisellä luomivärillä. Päälle levitin tummanlilaa helmiäissävyä, jota häivyttelin kohti kulmaluuta. Näitä kahta väriä sekoittamalla sain aikaiseksi juuri haluamani sävyn, mutta tietenkään useamman värin sekoittelu ei ole välttämätöntä.





Vaikka käytin liikkuvallaluomella hopeaa, halusin pitää meikin yleisilmeen lämpimänä. Siksi käytin kulmaluun korkeimmalla kohdalla korostusvärinä vaalean beigeä helmiäistä hopean sijasta. Rajasin silmät tummanruskealla kajalilla. Vältin mustaa rajausta, sillä en halunnut silmämeikistä liian dramaattista. Viimeistelin silmämeikin ripsarilla. Poskille levitin persikkaista poskipunaa. Huulissa käytin ihanaa Nyxin keskitummaa punaista huulipunaa. Värin nimi on Doll ja se kuvaa sävyä täydellisesti, sillä puna on juuri sellainen, jota näkee posliininukeilla. Väri antaa potkua meikkiin ja saa kasvot hehkumaan. Kuitenkin sävy on niin hillitty, että sitä voi pitää myös päivällä. Siispä jos olet tilaamassa Nyxin huulipunia on tämä väri mielestäni must-hankinta.

2 kommenttia:

tiia kirjoitti...

ihana blogi =)

Anonyymi kirjoitti...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....