tiistai 6. tammikuuta 2009

Mitä haluaisit nähdä blogissani?

Päässäni on loputtomasti ideoita meikkien suhteen. Melko usein teen kuitenkin meikkejä, jotka ovat käyttökelpoisia arkielämässäni ja iltamenoissani. Olen saanut ihanaa palautetta monilta lukijoilta ja otan innolla kaikenlaisen palautteen vastaan. Nyt haluaisin erityisesti kuulla mitä haluaisitte nähdä blogissani? Yritän käsitellä erilaisia aiheita monipuolisesti, mutta mieluiten tietysti kirjoittaisin ja laittaisin kuvia aiheista, jotka kiinnostavat teitä eniten. Joten jos haluat nähdä lisää meikkejä, joihin olen ottanut inspiraatiota julkisuuden henkilöiltä tai vaikkapa vinkkejä erilaisten meikkien tai meikkausvälineiden käytöstä, tai mitä tahansa muuta laita minulle kommenttia tai sähköpostia tulemaan. Kiitos kaikille jo etukäteen ajatuksistanne!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kirjautumisen blogilistalle-- paitsi jos siellä jo olet niin mun pitää olla tarkempi :D siis koska muuten en mä ainakaan muista osoitetta..

The girl who LOVES makeup kirjoitti...

Kiitos palautteesta. Olen jo siellä, joten pitäisi löytyä listalta :)

prettyplush kirjoitti...

Voisin tykätä nähdä vielä enemmän kuvia käyttämistäsi paleteista ja välineistä jne. :)

The girl who LOVES makeup kirjoitti...

Kiitos parannusehdotuksestasi. Laitan jatkossa kuvia käyttämistäni tuotteista. Lisäksi pian on tulossa asiaa siveltimistä, joita käytän säännöllisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva jos tekisit vanhojentansseihin sopivan meikin :D

The girl who LOVES makeup kirjoitti...

Kiitos hyvästä ideasta! Teen mahdollisimman pian vanhojentansseihin sopivia lookkeja.

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko neuvoa silmälaseja käyttävälle miten tehdä kiva meikki. Kehykset ovat leveäsankaista mallia joten sivuilta ei silmiä näy ja linssit pienentävät silmiäni paljon.. :/

Terkuin,
Johanna

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin poskipuniin liittyvää postausta, esim aurinkopuutereiden ja normi punien käytöstä. Miten varjostukset tapahtuu jne :)