maanantai 24. helmikuuta 2014

Inspiraationa Beyoncé





Beyoncén uuden Rise -hajuveden lanseeraus on nyt helmikuussa ja kun näin hänen lookkinsa kyseisen tuoksun mainoskuvissa, inspiroiduin tekemään siitä oman versioni. On toki selvää etten näytä Beyoncélta, mutta ehkäpä juuri siksi pidinkin niin paljon hänen meikistään, sillä se on helposti muokattavissa jokaiselle sopivaksi. Kultainen silmämeikki on tämän lookin keskeinen osa. Rohkeat metallinhohtoiset sävyt ovat tulevan kesän yksi suurimmista trendeistä. Beyoncé antaa hienon esimerkin siitä, kuinka villeimmätkin trendit voi soveltaa käyttökelpoisiksi. Tutustu alkuperäiseen lookkiin ja  Beyoncén uuteen naiselliseen Rise- tuoksuun tarkemmin katsomalla alla oleva video.



                                                           
Beyoncé haluaa tuoksullaan saada kaikki tuntemaan olonsa seksikkääksi ja vahvaksi. Myös hänen lookkinsa tukee tätä sanomaa. Viettelevän hohtavan smoky eye- meikin parina on luonnollinen kasvo ja huulimeikki. Itse toteutin silmämeikin Urban Decay Naked 2 - paletin sävyillä, mutta käytetyt sävyt on helppo korvata myös muiden merkkien tuotteilla. Kaikki mitä tarvitset on vaalea korostusväri kulmaluulle, koko liikkuvalleluomelle hohtava keskiruskean sävy sekä kultainen kimalleluomiväri. Alla listattuna kaikki käyttämäni tuotteet.

Onko jotain uusia meikkitrendejä tai julkkislookkeja, joista haluaisitte nähdä minun tekevän oman versioni? Laittakaa toiveita tulemaan niin toteutan niitä mielelläni.


Pohjameikki:


MaxFactor Face Finity - meikkivoide (sävy Nude 47)
Maybelline Fit me- peitevoide (sävy 02)
Benefit Erase Paste - peitevoide silmänalusiin (sävy 02)
Mac Mineralize Skinfinish Natural (sävy Medium)
The Body Shop  - aurinkopuuteri (sävy 03)
Dior Shimmer Powder (sävy 002 Amber Diamond)


Silmämeikki:
Mac Paint Pot - silmämeikinpohjustusaine (sävy Painterly)
Urban Decay Naked 2 - paletti (sävyt Foxy, Half baked ja Snakebite)

Inglot geelilaineri (sävy 90 tumma ruskea)
L'oreal Voluminous - ripsiväri




Huulet:

ELF Mineral Lipstick (sävy Runway Pink)
Chanel huulikiilto (sävy 357 Nude Pinkki)




torstai 13. helmikuuta 2014

Vinkkejä treffimeikin tekoon


Huomenna on ystävänpäivä, josta inspiroituneena ajattelin antaa muutaman vinkin treffimeikkeihin liittyen. Treffeillä kaikki varmasti haluavat tuoda esille parhaat puolensa. Liian voimakas meikki ei ole koskaan hyvä idea, joten kannattaa keskittyä parhaiden puolien korostamiseen ja virheiden minimoimiseen mahdollisimman luonnollisella tavalla. Lisäksi tulee ottaa huomioon treffien ajankohta ja paikka. 



Mitä tulisi ottaa huomioon treffeille valmistautuessa?

1. Jos et ole täysin varma meikkaustaidoistasi, kannattaa jättää villeimmät kokeilut parempaan ajankohtaan.
    Pitäydy meikkaustekniikoissa ja väreissä, joiden tiedät toimivan kasvoillasi.

2. Onko kyseessä päivällä vai illalla tapahtuvat treffit? Pysy päivällä luonnollisissa sävyissä, tai valitse 
    korostatko silmiä vai huulia kirkkaammilla sävyillä. Iltaan sopivat upeasti viileämmät ja tummemmat sävyt.

Vasemmalla päivämeikissä silmät ovat huomion keskipisteenä. Iltameikissä  oikealla värejä on käytetty rohkeammin.

3. Mieti mitkä ovat parhaat puolesi, joita haluat korostaa. Ja jos kasvoilla on meneillään jonkinlainen 
   katastrofi (jättimäinen finni, tummat silmänaluset tms.), millä saisi ongelmakohdat peitettyä. Alla muutama yksinkertainen ratkaisu meikkipulmiin.


Peitevoiteiden käyttö

Peitevoiteita löytyy monenlaisia, ja oikean löytäminen on tärkeää parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Finnejä ja ihon punaisuutta peittää parhaiten keltaiseen taittava peitevoide (kuvassa vasemmalla). Toisille ongelmakohta on silmänaluset. Oikein tummalle silmänalusiholle on parasta käyttää corrector- voidetta (kuvassa vasemmalla), jonka voimakas lohenpunainen sävy taittaa sinisyyttä tehokkaasti. Yleensä kuitenkin riittää, kun käyttää kevyesti pinkkiin taittavaa voidetta (kuvassa keskellä) kirkastamaan katsetta.



Huoliteltu silmämeikki helposti

Monet kokevat silmien meikkaamisen haastavaksi. Jos et ole varma taidoistasi, on helpointa aloittaa luonnollisilla valoa heijastavilla sävyillä, joilla on vaikea tehdä ylilyöntejä. Päivämeikissä silmien korostamiseen riittää oikein hyvin kevyt sipaisu vaaleaa luomiväriä koko luomelle. Teet helposti lookista näyttävämmän voimakkaammilla rajauksilla.



Flirttailevat ripset

Näyttävät ripset ovat monen unelma. Ripsivärillä saa ihmeitä aikaan, mutta jos ripsesi eivät ole luonnostaan pitkät ja tuuheat, voivat tekoripset olla ratkaisu sinulle. Tekoripsiä pidetään usein vain juhlatilaisuuksiin sopivana, mutta saatavilla on luonnollisempiakin malleja. 

Silmän ulkonurkkaan aseteltu puolikas ripsinauha antaa juuri sopivasti näyttävyyttä.


Huomio huuliin

Voimakas huulimeikki voi olla hieman haastava treffeillä. Varsinkin jos tiedossa on suutelua. Jos kuitenkin haluat käyttää kirkkaampaa huulipunaa, on parasta valita pitkäkestoinen laatu. Tee huulistasi upean täyteläisen näköiset käyttämällä tummempaa rajauskynää huulten ulkoreunoilla ja korostamalla huulten keskiosaa hieman vaaleammalla huulipunasävyllä. Saman vaikutelmaan saa aikaan myös sipaisemalla kimaltavaa huulikiiltoa alahuulen keskiosaan ja amorinkaarelle.









tiistai 11. helmikuuta 2014

Tuote tiistai: ELF Mineral lipstick

Mainitsin tammikuun suosikkituotteissani ELF Mineral huulipunan sävyssä Runway Pink. Kyseessä ei suinkaan ole ainoa omistamani Mineral puna, joten ajattelin esitellä kokoelmani. Kyseiset huulipunat ovat kaikki miellyttävän tuntuisia huulilla, ja upean peittäviä. ELF:n nettisivuilla niiden hinta on 6 €, mutta kannattaa olla tarkkana, sillä usein sivulla on meneillään ale- kampanjoita. Omani sain muistaakseni 50% - alennuksella, joten olin valmis hankkimaan useampia sävyjä, enkä joutunut pettymään.




Kokonaisuudessaan Mineral -sarja pitää sisällään 17 huulipunasävyä, joista itseltäni löytyy kahdeksan. Vaikka kaikki sävyistä ovat omalla tavallaan kauniita, olen silti löytänyt niistä omat suosikkini. Runway Pink on mielestäni kaikille must have- sävy. Luonnollisista sävyistä pitävälle lämmin Party Pink ja viileämpi Pouty Petal ovat varmoja hankintoja. Syksyllä käytin sävyä Rich Rasberry lähes päivittäin, mutta kevättä kohti kaipaan ehkä hieman kirkkaampia värejä.

Vähiten olen käyttänyt sävyjä Natural Nymph ja Rosy Tan, jotka molemmat ovat mielestäni hieman hankalia käyttää. Natural Nymph on todella vaalea nude, joka tekee kasvoista ehkä hieman elottoman näköiset. Rosy Tan sen sijaan on kaunis sävy, mutta ehkäpä hieman liian ruskea minun makuuni.


  
Natural Nymph
(kuvassa ensimmäinen vasemmalta)

Todellinen vaalea nude, joka peittää huulien luonnollisen sävyn täysin.
Ei anna kovin luonnollista lopputulosta, mutta on täydellinen niille, jotka rakastavat perinteistä nude - lookkia.



Runway Pink
(esitelty aiemmin tammikuun 2014 suosikit - postauksessa)

Luonnollisempi aavistuksen pinkkiin taittava nudesävy. Varmasti kaikille sopiva huulipuna, joka on upea yhdistettynä tummempaan silmämeikkiin.


Party Pink
(Kuvassa toinen vasemmalta)

Lämmin persikkainen pinkki. Monikäyttöinen sävy, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön.


Pouty Petal
(Kuvassa kolmas vasemmalta)

Viileämpi pinkki sävy, jolle varmasti löytyy paikka jokaisen meikkikokoelmassa.


Rich Rasberry
(Kuvassa keskellä)

Hieman tummempi marjaisa puna, jolla on helppo aloittaa tutustuminen voimakkaampiin huulipunasävyihin.



Rosy Tan
(Kuvassa kolmas oikealta)

Selkeästi ruskeaan taittava puna, joka ei ehkä ole kaikkien mieleen. Toimii varmasti upeasti niillä, joilla on tummempi ihonsävy.


Ripe Rose
(Kuvassa toinen oikealta)

Lämmin luonnollisen punainen sävy, joka sopii myös liian kirkkaita värejä pelkääville.



Cheerful Cherry
(Kuvassa ensimmäinen oikealta)

Kirkas lämmin punainen, joka on upea sävy, mutta ehkä hieman haastava kaikkein vaaleaihoisimmille.