maanantai 15. heinäkuuta 2013

Paluu arkeen





Monilla teistä on varmasti vielä onneksi runsaasti kesälomaa jäljellä tai loma vasta edessä. Minulle arki koitti sen sijaan jo tällä viikolla, kun palasin taas loman jälkeen töihin. Ajattelin, että voisi olla aiheellista tehdä kesäinen, mutta kuitenkin työympäristöön sopiva lookki. 

Vaivalla hankittua rusketusta on hyvä esitellä töihin palatessa, oli se sitten hankittu lomamatkalta, mökkirannasta tai vaikka pullosta. Korostin päivetystä aurinkopuuterilla ja rusehtavalla poskipunalla. Kesän suurimpia trendejä ovat kirkkaat huulet, jotka saattavat olla kuitenkin töihin hieman sopimattomat. Vaihtamalla neonvärit hillitympään vadelmanpunaiseen, pidin lookin raikkaana, mutta kuitenkin tarpeeksi hillittynä töihin. Koska loman jälkeen jokainen lisäminuutti unta on tärkeä, on hyvä varmasti mainita, että tämän lookin toteuttaminen ei vie kuin hetken. Alla ohjeet vaihe vaiheelta.


Meikissä käytetyt tuotteet.

Pohjameikki:

Rimmel Lasting Finish 25H meikkivoide (100 Ivory)
Inglot Cream Concealer - peitevoide (sävy 67)
Benefit Erase Paste - peitevoide silmänalusiin (sävy 02)
Maybelline Lumi Touch (sävy 02)
Mac Mineralize Skinfinish Natural (sävy Medium)


ELF Warm Bronzer - aurinkopuuteri
ELF - poskipuna (Peachy Keen, kuvassa alla)
Dior Shimmer Powder (sävy 002 Amber Diamond)





Silmämeikki:

Maybelline Color Tattoo 24H - voidemainen luomiväri (sävy bronze, kuvassa alla)
Urban Decay Naked 2 - paletti (Käytetyt sävyt kerrottu ohjeessa)
Inglot Geelilaineri (sävy 90 tummaruskea)
Maybelline Rocket Volume Express - ripsiväri





perjantai 5. heinäkuuta 2013

Inspiraationa kesän juhlat



Televisiossa pyörii kesällä kaikenlaisia hääohjelmia, joten niistä inspiroituneena päätin luoda varsin klassisen  juhlalookin. Vaikka et olisikaan häämeikin tarpeessa, on tämä look sopiva kaikille niille jotka haluavat näyttää hehkuvilta kesän juhlissa.

Käytin silmämeikin toteuttamiseen Urban Decayn Naked 2 - palettia, joka on täynnä neutraaleja sävyjä. Koska paletti ei ole saatavilla kaupoista Suomessa, hankin omani Roomasta, jossa olin käymässä viime viikolla. Jos olet kiinnostunut ostamaan paletin, voi sellaisen toki tilata myös netistä. Meikissä käyttämäni sävyt ovat kuitenkin helposti korvattavissa myös muiden merkkien tuotteilla, joten kyseinen paletti ei todellakaan ole välttämätön. Toivottavasti pidätte meikistä!



Meikissä käytetyt tuotteet.

Pohjameikki:

Rimmel Lasting Finish 25H meikkivoide (100 Ivory)
Inglot Cream Concealer - peitevoide (sävy 67)
Benefit Erase Paste - peitevoide silmänalusiin (sävy 02)
Maybelline Lumi Touch (sävy 02)
Mac Mineralize Skinfinish Natural (sävy Medium)


ELF Warm Bronzer - aurinkopuuteri
The Balm Down Boy - poskipuna (kuvassa alla)
Dior Shimmer Powder (sävy 002 Amber Diamond)


Silmämeikki:

Mac Paint Pot - silmämeikinpohjustusaine (sävy Painterly)
Urban Decay Naked 2 - paletti (Käytetyt sävyt kerrottu ohjeessa)
Inglot Geelilaineri (sävy 77 musta)
Maybelline Rocket Volume Express - ripsiväri
Tekoripset (Huom! puolikkaat ripsinauhat)


Huulet:

Nyx Huultenrajauskynä (sävy 856 Sand pink)

Rimmel Kate - huulipuna (sävy 101, kuvassa alla) 
Chanel Huulikiilto (sävy 357)








7 askelta kestävään pohjameikkiin

Lämpiminä kuukausina yritän pitää meikin pääasiassa mahdollisimman kevyenä. Kuitenkin kesä on täynnä tilaisuuksia, jotka vaativat pitkäkestoista meikkiä. Tässä tulevatkin vinkkini kestävään täydelliseen pohjameikkiin.  Samalla listaan tuotteita, joita tällä hetkellä käytän säännöllisesti pohjameikkiä tehdessäni. Osa tuotteista on pitkäaikaisia suosikkeja ja osa uusia tuttavuuksia. Koska meillä kaikilla on erilaiset vaatimukset pohjameikiltä, voi osa alla mainitusta 7 vaiheesta olla joillekin turhia. Ottakaa siis huomioon omat tarpeenne ja poimikaa vinkit, jotka uskotte olevan omassa käytössänne kaikkein hyödyllisimpiä. Kuvasin myös tutoriaalin, jossa käyn läpi kaikki 7 vaihetta.

Vaatimukset pohjameikiltä
Tässä hieman taustaa ihotyypistäni, jos se avaisi pohjameikkitarpeitani. Oma ihoni on tyypiltään sekaiho. Poskilla ihoni voi olla joskus jopa kuiva, mutta T-alueelta rasvotun varsin helposti. 

Rimmelin Lasting Finish meikkivoide ei ole kaikkein helpoin meikkivoide levittää kasvoille. Voiteen koostumus vaatii huolellisen levityksen, joko siveltimellä tai sormilla, jotta lopputulos olisi tasainen. Kun voide asettuu kasvoille, on se kuitenkin nimensä mukaisesti todella pitkäkestoinen. Niin ja täytyy mainita, että tuote on edullinen verrattuna monien muiden sarjojen meikkivoiteisiin (hinta n.10 euroa).

Peitevoiteet
Meikkivoiteen lisäksi käytän peitevoiteita. En kärsi kovin isoista iho-ongelmista enää nykyään, mutta nuoruusajan finnit ovat jättäneet kasvoihini jälkiä, jotka mielelläni peitän. Käytin pitkään Collection 2000 –sarjan peitevoidetta, joka on peittävyydeltään omaa luokkaansa. Valitettavasti tuotetta ei saa Suomesta,  joten kun käytin omani loppuun, jouduin etsimään korvaavan tuotteen.  Maybellinen Fit Me Concealer on toiminut oikein hyvin, vaikka ei olekaan ihan niin peittävä kuin Collection 2000 - peitevoide. Fit Me – sarjan peitevoiteita on saatavilla useissa eri sävyissä, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Olen saanut perintönä tummat silmänaluset, joten tarvitsen apua niiden peittämiseen. En kärsi turvotuksesta alaluomilla, vaan päinvastoin alaluomieni kohdalla on oikeastaan kuopat. Siksi käytän usein valoaheijastavia peitevoitevoiteita, kuten Maybelline Lumi Touch.  Parhaiten käyttämistäni peitevoiteista sinisyyttä alaluomilta peittää Benefitin Erase Paste, joka onkin pitkäaikainen suosikkini.

Puuterimaiset tuotteet
Saatan vaihdella käyttämiäni poskipunia ja korostus – sekä varjostustuotteita useinkin, mutta jo vuosia olen kiinnittänyt meikkini Macin Mineralize Skinfinish natural – puuterilla. Käyttäisin mielelläni jotain edullisempaa tuotetta, mutta mikään muu testaamani tuote ei ole toiminut yhtä hyvin. Onneksi puuteri on sentään riittoisaa.


 7 askelta kestävään pohjameikkiin