maanantai 17. lokakuuta 2011

Gothic doll - Halloween meikki

Tein viikonloppuna ensimmäisen Halloween aiheisen meikin. Tämä gootti posliininukke -lookki on  vaikeustasoltaan ehkä hieman haastavampi, mutta toivottavasti tekemäni videon avulla, kaikki halukkaat osaavat toteuttaa sen. Pidän erityisesti näiden Halloween meikkien teosta, sillä pääsen pitämään kummallisia peruukkeja, eikä minun tarvitse muutenkaan ottaa itseäni liian vakavasti. Yritän tehdä mahdollisimman erilaisia hahmoja, jotta niistä löytyisi jokaiselle jotain kiinnostavaa. Ehdotuksia lookeista, joita haluaisitte nähdä kannattaa laittaa pikaisesti tulemaan. 

Niin ja ennen kuin joku ehtii kysellä, täytyy mainita, että kyseisen meikin kuvia on käsitelty Photoshopilla. Muokkasin silmäni tummanruskeiksi ja sumensin kuvaa sen verran, että epäluonnollisen nukkemainen lookki olisi täydellinen. Videolta on kuitenkin nähtävissä, miltä meikki näyttää ilman muokkausta. En ole mikään kuvankäsittelyammattilainen, enkä normaaleja lookkeja tehdessäni, muokkaa kuvien sisältöä Photoshopilla.

Halusin tehdä posliininukkemaisen meikin, joka olisi kuitenkin myös synkkä. Tämän lookin aikaansaamiseksi tärkeintä on tehdä suuret ja surumieliset silmät yhdistettynä kuulaseen ihoon. Huuliin valitsin synkkään teemaan liittyen tumman rusehtavan sävyn. Toivottavasti pidätte tästä lookista.











Silmämeikin sävyt: 
- liikkuvallaluomella Macin Eye shadow sävy Cork (myös matta aurinkopuuteri käy)
- korostussävynä Macin Eye shadow sävy Vanilla
- varjostussävynä  Macin Eye shadow sävy Handwritten
- varjostussävynä  Macin Eye shadow sävy Carbon (musta)















Silmämeikin pohjustus ja rajaukset:
- pohjustuksena Macin Paint Pot sävy Constructivist
- rajauksissa Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner sävy 01 Black












Huulissa:
- rajaus ruskealla kynällä (merkki ?)
- huulipuna Nyx Round Lipstick sävy Aphrodite
- huulikiilto Nyx Mega Shine Lip Gloss Beige pearl


lauantai 15. lokakuuta 2011

Syksyinen meikki

Palaan blogini ääreen pitkän tauon jälkeen uudella innolla. Olen jo pitkään miettinyt miten voisin parantaa blogiani, jotta se palvelisi teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi kokeilenkin uusia juttuja, jotka toivottavasti auttavat kaikkia kokeilemaan lookkejani entistä helpommin. Toivottavasti uudistukset miellyttävät ja otan toki mielelläni vastaan palautetta ja toiveita.

Näin Halloweenin lähestyessä pyytäisin pikaisesti toiveita lookeista, joita haluaisitte nähdä. Olen jo ehtinyt suunnitella jotain maskeerauksia, mutta toki teen mieluiten niitä lookkeja, jotka kiinnostavat teitä eniten.

Päivän meikkinä tein syksyyn ja lähestyvään talveen sopivan lookin. Käytin silmissä maanläheisiä sävyjä, jotka yhdistin tummempaan huulimeikkiin. Silmämeikin pariksi voi toki valita hillitymmän vaalean huulikiillon, jos niin haluaa. Käytin tällä kertaa Macin luomivärejä, mutta lookin voi toteuttaa helposti myös edullisemmilla tuotteilla.












Silmämeikin sävyt:

-liikkuvallaluomella Macin sävy Woodwinked (kuvassa ylimpänä)
-luomivaossa Macin sävy Cork (kuvassa oikealla)
-korostuksena Macin sävy Naked Lunch (vasemmalla)
-varjostuksena Macin sävy Handwritten (alhaalla)

Hyvänä korvikkeena voisi käyttää myös Wet 'n' Wild -palettia Walking on Eggshells. Lookissa käytettyä tummaa ruskeaa sävyä löytyy myös samalta samalta sarjalta tai esim. Rimmeliltä.













Pohjustus, lainerit ja ripsari:
-ripsissä L'oreal Voluminous Carbon Black
-pohjustuksena luomivärin alla liikkuvallaluomella Max Factor Eyeliner sävy Olive 70
-rajaus yläluomella Wet 'n' wild vedenpitävä nestelaineri sävy Espresso
-rajaus alaluomella ripsirajan sisäpuolella Kryolan sävy tumma ruskea

Huulissa:
-huulikiilto H&M sävy Ruby Wine





















Jos haluat nähdä miten tämä lookki syntyi katso alla oleva video.